Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt eltűnik az...

Terhesség alatt eltűnik az intimitás?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyan kismamák, akiknek várandósságuk alatt megromlott a szexuális életük a párjával? Nálunk eleinte, kb a 15. hétig nem volt gond, de azóta teljesen eltűnt. Egy darabig próbálkoztam, volt amikor bevált, de most már kb 2 hónapja teljesen elhanyagol, se intimitás, se gyengédség nincs :( hiaba próbálkozom, mindig csak az elutasítást kapom. Illetve amikor ez pont kezdődött, észrevettem az emaljei között, hogy szexchatelget, és minden nap kielégíti magát ahogy a nadrágjain látom :( nagyon csalódott vagyok, de nem tudom hogy álljak elé :( lassan itt a baba, nekem meg már kb önérzetem sincs :(
2022. dec. 12. 15:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Te beszélsz bizalomról, amikor kutatsz a dolgai közt?

Ő is kretén, de te se nagyon vagy jobb.

2022. dec. 13. 09:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Azért amikor hirtelen egyről a kettőre így megváltozik egy kapcsolat, az elég indok szerintem, hogy esetleg belenézzek az emailekbe. Tudom én vagyok a szar meg a szemét, de nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki ezt tenné ilyen helyzetben.
2022. dec. 13. 10:00
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Tegnap este beszélgettünk (konkrétan nem mondtam neki, hogy tudom miket csinál)

nem, ilyenkor sem a másik privát dolgait kutatjuk, hanem kinyitjuk a szánkat. Tegnap miért nem beszéltél vele erről, miért kellett megint titokban belépni a fiókjába?

2022. dec. 13. 10:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha pocakosan nem kíván, ami egy orbitális fszsag szerintem, hoszen ugyanaz a nő akibe szerelmes ráadásul még a közös gyereküket is hordozza, akkor szoptatás alatt se fog, fáradtan se, ingerülten se stb.. Ha már ezz csinálja, csak az alkalmat várja. Én szembesitenem.
2022. dec. 13. 11:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Akkor mit szeretnél tenni?milyen tanácsra vágysz?

Én már neki is.mentem volna az tuti nekem annyira nem.fér bele...

2022. dec. 13. 12:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem hát nem tr vagy az egyetlen kutsss csak nyugodtan inkább most fájjon mint később.
2022. dec. 13. 12:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem olvastam mindent vegig, de talan figyelned kellene arra amit mondott, te azt hiszed annyira jol bansz vele es annyira csodalatos vagy,de amiket lesoroltal a 8-as kommentedben, inkabb tunsz egy csicskanak,aki tenyleg a se**et is kinyalja,mint egy nonek vagy tarsnak, az pedig eleg fontos amit mond, mindenre megsertodsz, nem lehet veled beszelni mert olyan vagy mint egy sarkany, haho ebredj fel!

Kezdj el vegre ugy viselkedni mint egy igazi no, tartassal, kedvesseggel,nyugodtsaggal,noiesseggel es ne ugy mint egy hazisarkany,mert ahhoz egy ferfinak sincs kedve es a vege a megcsalas,ami nalatok online mar meg is tortent. Nincs ferfi aki komolyan vesz egy szolgalelku not,aki pluszban meg egy sarkany is, plane hogy kommunikalni sem mersz oszinten, kozolni kellene vele hogy lattam ezt es ezt itt es itt es nem kell a rizsa,most akkor segitsek osszepakolni a cuccod es kozben elmeseled hogy mit gondoltal vagy hagyjalak egyedul es megoldod,de nekem ilyen ferfira nincs szuksegem. Ettol eszbe kap es nem tovabb csinalja amit csinal,mert meg mindig azt hiszi hogy bolond vagy es nem tudsz rola.

2022. dec. 14. 13:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Na ezt megkaptad...ez a valóvilág

Pff..

2022. dec. 14. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező ez az egész kapcsolat már most kuka.én biztos hogy nem maradnék vele.Mert valószínűleg ezt már régebben is csinálhatta.Bocsánat a szó ért de a párod le sz@r téged, nem foglalkozik veled és az egész kapcsolattal, nem szeret téged.Én a te helyedben úgy elhagynám mint a sicc.Valószinüleg terhességed utánna is fogja ezt az egészet folytatni.Mert aki egyszer megteszi az töbször is meg fogja és ez a gyerek születése után ez a kapcsolat csak még rosszabb lesz.
2022. dec. 15. 08:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2022. dec. 18. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!