Terhesség alatt eltűnik az intimitás?

Te beszélsz bizalomról, amikor kutatsz a dolgai közt?
Ő is kretén, de te se nagyon vagy jobb.

Tegnap este beszélgettünk (konkrétan nem mondtam neki, hogy tudom miket csinál)
nem, ilyenkor sem a másik privát dolgait kutatjuk, hanem kinyitjuk a szánkat. Tegnap miért nem beszéltél vele erről, miért kellett megint titokban belépni a fiókjába?

Akkor mit szeretnél tenni?milyen tanácsra vágysz?
Én már neki is.mentem volna az tuti nekem annyira nem.fér bele...

Nem olvastam mindent vegig, de talan figyelned kellene arra amit mondott, te azt hiszed annyira jol bansz vele es annyira csodalatos vagy,de amiket lesoroltal a 8-as kommentedben, inkabb tunsz egy csicskanak,aki tenyleg a se**et is kinyalja,mint egy nonek vagy tarsnak, az pedig eleg fontos amit mond, mindenre megsertodsz, nem lehet veled beszelni mert olyan vagy mint egy sarkany, haho ebredj fel!
Kezdj el vegre ugy viselkedni mint egy igazi no, tartassal, kedvesseggel,nyugodtsaggal,noiesseggel es ne ugy mint egy hazisarkany,mert ahhoz egy ferfinak sincs kedve es a vege a megcsalas,ami nalatok online mar meg is tortent. Nincs ferfi aki komolyan vesz egy szolgalelku not,aki pluszban meg egy sarkany is, plane hogy kommunikalni sem mersz oszinten, kozolni kellene vele hogy lattam ezt es ezt itt es itt es nem kell a rizsa,most akkor segitsek osszepakolni a cuccod es kozben elmeseled hogy mit gondoltal vagy hagyjalak egyedul es megoldod,de nekem ilyen ferfira nincs szuksegem. Ettol eszbe kap es nem tovabb csinalja amit csinal,mert meg mindig azt hiszi hogy bolond vagy es nem tudsz rola.

Na ezt megkaptad...ez a valóvilág
Pff..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!