Ti beviszitek Magatokkal nagyvécézni a gyereket?
Ha igen, miért? (Biztonsági ok? Szeparációs szorongás? Vagy mert pszichológisi szempontból ezt helyesnek tartjátok?) Beszèlgettek közben vele arról, mi történik? Látja a wc papírt meg mindent?
(Nem arra gondolok, hogy hordozott alvó újszülöttje mellett elmegy vki mosdóba).
Ha akarom ha nem, úgy is utánam totyog. Végülis inkább mint hogy baja legyen.
Beszélni szoktam hozzá de Ő jól eljátszik inkább azzal hogy a kádba dobálja a samponokat 😃
Nem vittem konkrétan magammal de nem is zavart ha bejött vagy látta.
Szerintem ez is segített hogy pont 2 évesen minden gond nélkul szobatiszta lett.
Mikor nagyobb lett akkor megbeszéltuk hogy már nem jön be és a miértjét.
De 2-3 éves koráig nem volt kérdes.
Most nem a hordozásra gondolok, hanem amelyik már kúszik vagy totyog. Mondjuk fél és 3 év között.
Majd leírom, mért kérdezem, csak nem szeretném befolyásolni a válaszokat!
Nem vittem. Utánam jött. Főleg, mikor rajta volt a szeparacios szorongas.
Aztán idővel leszokott róla.
Az első kislányom mindig betotyogott utánam, 17 honaposan szobatiszta volt.
A másodikat már 5 percre rabiztam a nagyobbra, a harmadiknak pedig már esze ágában sincs utánam jönni, annyira benne van a többivel a buliba.
Nem viszem, jön magától.
Míg pici baba volt (kúszó, mászó kor), pont meglehetett oldani, hogy egyedül intézzem. Elmentem míg aludt, és igyekeztem végezni. Ha szerencsém volt, nem sírt fel addig.
Onnantól, hogy önállóan járt, kiságyból ki tudott mászni és alig aludt, volt gond.
Nem vittem, ennyi kis idot megkellett ertenie hogy anya apa nem er ra.
Ameddig lehetett a kisagyban, jarokaban volt. Mikor nagyobb addig a tevet bekapcsoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!