Ha igen, miért? (Biztonsági ok? Szeparációs szorongás? Vagy mert pszichológisi szempontból ezt helyesnek tartjátok?) Beszèlgettek közben vele arról, mi történik? Látja a wc papírt meg mindent?
(Nem arra gondolok, hogy hordozott alvó újszülöttje mellett elmegy vki mosdóba).
Jesszusom, dehogy! Azért ennyi magánszféra nekem is jár. Külön van a fürdő és a wc, ami ráadásul egy elég pici hely, nem férünk el ketten, de eszembe se jutna. Nem jön be velem, magamra csukom az ajtót, nem hal bele abba az 5 percbe.
2019. szept. 1. 16:38
32/37 anonim válasza:
Nálunk míg kicsi volt lányom nyitva hagytam wc ajtót és tudtam neki szólni hol vagyok .
2019. szept. 1. 18:11
33/37 anonim válasza:
Nem, nálam ez konkrétan lehetetlen. Addig tudtam a gyerek jelenlétében nagywc-zni, amíg bennem volt (tehát amíg terhes voltam). Ha bárki látja, életkortól függetlenül, akkor nekem nem megy. Mindig el tudtam intézni akkor, amikor aludt vagy éppen elfoglalta magát, vagy átjött anyukám, stb. Nem érdekel, hogy pszichésen hogy hat rá, ha nem látja, ahogy kitörlöm a fenekem. Úgy gondolom, az egészséges pszichés fejlődésének mindent megadok azzal, hogy nem bántom sem lelkileg, sem fizikailag, sok minőségi időt töltök vele, sokat mesélek, vannak kialakult szokásaink, és a kérdéseire mindig őszintén válaszolok. A pszichomamik pedig le vannak stílusosan mondva sz.rva.
2019. szept. 1. 19:38
34/37 anonim válasza:
Már miért KELLENE bevinni?
Ez sem normális, akinek ilyen szinten a gyerek körül forog az egész élete, hogy bocsánat de konkrétan xarni sem megy a gyerek nélkül, mert annak majd megsérül a lelke. Nem semmi amit manapság az anyák művelnek "gyereknevelés-gondozás" címszóval.
2019. szept. 1. 20:53
35/37 anonim válasza:
28!
Kisagy, jaroka, elkerített biztonságos rész a szobában. Semmi veszélyhelyzet nincs, amit ne lehetne így kiküszöbölni arra a pár percre.
2019. szept. 1. 21:22
36/37 anonim válasza:
Én simán 5-10 percre magára hagyom, magamra zárom az ajtót. Max beszélek hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!