Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti beviszitek Magatokkal...

Ti beviszitek Magatokkal nagyvécézni a gyereket?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért? (Biztonsági ok? Szeparációs szorongás? Vagy mert pszichológisi szempontból ezt helyesnek tartjátok?) Beszèlgettek közben vele arról, mi történik? Látja a wc papírt meg mindent?

(Nem arra gondolok, hogy hordozott alvó újszülöttje mellett elmegy vki mosdóba).

2019. szept. 1. 08:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
37%
Nyitva az ajtó, jön magától, megkérdezi tőlem, hogy kaka, szobatisztaságot nem befolyásolja, 2 éves múlt, nem szobatiszta.
2019. szept. 1. 09:32
 12/37 A kérdező kommentje:

Bocs hülyén fogalmaztam. Nem az a kérdés, hogy viszitek, hanem hogy beengeditek-e, és aki igen, az magyaráz ott, megmutatja, hogy "így törlöm a fenekem"? Van olyan, hogy a gyerek meg szeretné nézni a végterméket?

Bocs, nem egy perverz állat vagyok, 8 hónapos a lányom.

2019. szept. 1. 09:37
 13/37 anonim ***** válasza:
97%
Eleinte kíváncsi volt, de most már nem. Csak ő is utánoz.
2019. szept. 1. 09:38
 14/37 anonim ***** válasza:
61%
nem, otvar budoseket szoktam kulni, beajult volna szegeny
2019. szept. 1. 09:49
 15/37 anonim ***** válasza:
73%

Mivel nem maradhat felügyelet nèlkül, ezért beengedem

Kádba dobál

Érdeklődik

Mindig elmondom, hogy nekem nincs pelusom, ezért van a wc

Nem nedves törlőm van, hanem a wc papír

Letépi nekem, majd adja

Ha hagynám vble is nyúlba a wc-be, ezzel halálra idegesít

Egy 10-14 hós sztem nem érti az egyedül akarok lenni fgalmát, vagyis talásn, de akkor addig kipakol onnan ahonnan egyébként nem szabad, és felmászik lehetetlen helyekre..

Stb

2019. szept. 1. 10:04
 16/37 anonim ***** válasza:
67%
Én viszem magammal, mert sír, ha otthagyom. Ha éppen alszik, akkor sietek. Ha már aktívan fog kuszni mászni, nem viszem, de ha jön nem fog zavarni. Inkább jöjjön be, minthogy, amíg én mosdóba vagyok addig is lássam mit csinál.
2019. szept. 1. 10:14
 17/37 anonim ***** válasza:
73%
Nem érdeklik a részletek, úgy törlöm ki, hogy ne lásson mindent, azt elmondtam, hogy kaka, pisi, mi a wc papir, de ezeket úgyis tudja, azt is, hogy neki a bilibe kellene, csak nem akarja.
2019. szept. 1. 10:16
 18/37 anonim ***** válasza:
70%
Nem viszem be magammal, és nem engedem, hogy bejöjjön, ennyi személyes tér nekem is jár. Mellesleg engem nagyon zavar, ha bárki ott van, miközben tolok.
2019. szept. 1. 10:22
 19/37 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Eszembe nem jutott iylen baromság. Utánam meg nem jön, mert bezárólag az ajtót. Azért legalább azt intézze már az ember egyedül, baxus
2019. szept. 1. 10:37
 20/37 anonim ***** válasza:
65%
Az én fiam nagy már de mindig bevittem,mert emeletes házban laktunk,és féltem nehogy leguruljon az emeletről.Viszont nagy volt a fürdő,egybe volt a vécével,ráadásul a kád és a vécé között volt egy fal.Ő ült a kád mellett játszott,én meg a vécén ültem.Ez nem volt gáz.Viszont ha egy pici vécé lett volna,na az már bajosabb.
2019. szept. 1. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!