Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni első hat hétben...

Szülés utáni első hat hétben volt köztetek bármi intimitás?

Figyelt kérdés
Tudom, ilyenkor nem lehet szex, de volt, aki óvatosan pettingelt, vagy kényeztette a párját, hogy ne magának csinálja? Vagy az első 1-2 hónapban semmi szexualitás nem volt?
2022. szept. 20. 10:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Azért mert én nem szexelhetek attól még nem hanyagolom el a férjemet.
2022. szept. 20. 10:08
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Holt fáradtak voltunk, pulssz nekem a béka sgge alatt volt a libidóm az első évben
2022. szept. 20. 10:08
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem volt

Nekem elni nem volt kedvem, ferjem meg nem önző. Ha nekem nem jó, neki sem kell.

2022. szept. 20. 10:13
 4/16 anonim ***** válasza:
55%

Volt. :)

Amíg véreztem, addig csak én kényeztettem őt. Aztán amikor elmúlt, az olyan 2 hét volt, utána már kölcsönösen kényeztettük egymást. Behatolás kivételével minden volt. Alig vártuk, hogy leteljen a 6 hét.

2022. szept. 20. 10:24
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Örültem, ha éltem. A párom megértő volt ezen a téren.
2022. szept. 20. 10:25
 6/16 anonim ***** válasza:
62%
Dehogynem. Én nagyon sokszor kielegitettem őt, baromira hiányzott így nekem is egyfajta kielegules volt ez.
2022. szept. 20. 10:32
 7/16 anonim ***** válasza:
55%

Árulja már el valaki, miért önzőség, ha a nő kielégíti a férfit, de nincs viszonzás?

Nyilván nem minden alkalommal, de miért lenne tragédia? Én például szeretem kielégíteni a férjemet. Nem azért csinálom, hogy akkor utána majd ő is csinálja nekem. Azért csinálom, mert szeretem csinálni. Ettől még nem önző. Mellette ő is szokott nekem örömet okozni, és nyilván együtt is csináljuk. Nem értem, miért háborodnak fel ezen nők.

2022. szept. 20. 10:33
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Simogatás,bújás.Nem is kellett több egyikünknek sem.Az én férjem sem önző,sőt.Ő egyáltalán nem szereti,ha neki jó csak.20 éve vagyunk együtt,volt azért elvétve olyan alkalom,mikor nekem nem volt orgazmusom,és utálta a szituációt.3 gyerkőc van,egyik után sem vágytunk másra az első 8 hétben, minthogy ha alszik a baba, akkor pihenjünk vele.Ő sem,kérdeztem.Fáradtak voltunk mindketten,de az ölelkezés az jól esett.Aztán szép lassan visszatért minden a régi kerékvágásba.
2022. szept. 20. 10:34
 9/16 anonim ***** válasza:
36%

Na, megjöttek látom az irigyek. Akik lepontoznak mindenkit, akinek egy kicsit is aktívabb a szexuális életük, mint nekik. :D

Nem vagyunk egyformák, az is normális, ha valaki rögtön kívánja, meg az is, ha jó ideig nem. De lepontozni azt, aki szexel, az primitív.

Lehet engem is lepontozni, mi is szexeltünk szülés után. Tomboltak a hormonok, majd megvesztem. A 6 hetes kontrollt megvártuk, de előtte is volt már mindenféle kellemes dolog.

2022. szept. 20. 11:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos begyulladt a gátsebem, nehezen gyógyult. Szülés után 2 hónapig nem voltunk együtt. Férjem azt mondta, hogy nem siettet majd mondom, hogy ha "készen állok". Hónapokig kicsit kényelmetlen volt az együttlét mert baromira feszítő érzés volt. Azóta eltelt 2 év, szerencsére ugyanolyan minden mint szülés elött.
2022. szept. 20. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!