Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz alvó baba miatt hogy...

Rossz alvó baba miatt hogy lehet az intimitást megtartani?

Figyelt kérdés

9 hónapos múlt a babám, az esti altatás órákig tart, mire becsempészem a kiságyba férjem már menne aludni, mert fáradt. Éjjel sokszor kel a fiam.

Sok mindent próbáltam már, lefekvési időt eltolni, alvás előtt adtam neki plusz ételt (amúgy szopizik még), hátha éhes, hőmérsékletet figyeltem. 6 foga van, de most szerintem nem fogzik, nem fáj semmije. Ha felsír éjjel és felveszem, alszik is vissza. Próbáltuk az egyuttalvast is, akkor nem kelt olyan sokszor, de a mocorgásától meg én nem tudok aludni.

Jó lenne kicsit összebújni férjemmel, hetente pár alkalommal sikerül is, de én nem tudom élvezni, mert azon agyalok mindig, hogy mikor kel fel a fiam. Így sajnos nem tudok ellazulni ahhoz, hogy orgazmusom legyen. Tudom, ez legyen a legnagyobb problémám, meg én vállaltam, stb de azért ez a kialvatlansagon túl is elég bosszantó.

Nem tudom más hogy oldja ezt meg, akinek hasonlóan rossz alvó babája van?

2019. okt. 3. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Mi is ezzel a problémával küzdünk. Néhány hónapja már csak vasárnap reggel jut rá idő de sokszor van olyan hogy felébred és ugrik az egész.

Tehát követem a kérdésed.

2019. okt. 4. 00:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy történik az esti altatás? Azt, hogy órákig tart nem túlzod el kicsit?

A rossz alvó gyereknek is van azért egy ritmusa, lehet tudni, hogy mikor fog kelni nagyjából elalvás után.

A fáradtsággal sok mindent nem lehet kezdeni, de sokszor az csak kifogás.

Mikor alszik el este? A férjed mikor kel reggel? Délutáni alvás közben nem tudjátok megoldani?

2019. okt. 4. 04:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok. Azért a heti pár alkalom nem rossz arány. Az, meg hogy te görcsölsz azt neked kell legyőzni.

Ne gondolj rá, hogy felkel. Mert ha görcsölsz rajta akkor is felkel, ha nem, akkor is.

2019. okt. 4. 04:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Férjem 6 körül kel, délután érkezik haza.

Fürdetés nálunk 7-kor van, utána szopizik aztán még bohóckodik kicsit. Aztán kézben elaltatom cicin. És itt jönnek a problémák. Mikor látom hogy elaludt, várok egy 20 - 30percet és megpróbálom lerakni az ágyába. Na erre általában felkel, ezt eljátszuk párszor. Tényleg próbáltam sok mindent. Egy ideig működött, hogy a mi agyunkon elaludt aztán felvettem és leraktam az ágyába, már arra is felkel. Magától nem alszik el, ha az ágyába rakom, csak sír. Bevallom, azt is próbáltam már, hogy hagytam sírni, de csak behergelte magát.

A fürdetés idopontjahoz nem ragaszkodunk nagyon, ha látjuk hogy álmos, akkor indulunk neki.

2019. okt. 4. 04:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Délutáni alvásnál férjem még nincs itthon. Heti két alkalomról van általánosságban szó, és nem valami minőségi együttlétek, a fentebb leirtak miatt.

Azt hogy tudnám elérni, hogy magától elaludjon a kiságyában? Kiskora óta üvölt, ha így elrakom, és nem nyugszik meg a simigatastól, eneklestől.

2019. okt. 4. 04:56
 6/7 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Meg fognak biztos kövezni, de cumi? Mondjuk az is lehet, h ellöki, mint az enyém, de hàtha nem.
2019. okt. 4. 05:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

9 hónapos, jó eséllyel épp szeparációs szorongása van, ezért ébred folyton. Ha az elmúlik, akkor valószínűleg nyugodtabban fog aludni és ismét együtt lehettek.

Az én fiam 10 hónapos, a férjem két állásban dolgozik. Sosincs itthon. A gyerek meg már totál átszokott a mi ágyunkba... Jelenleg zero a szexuális életünk, ennekellenére sosem volt még ilyen bensőséges a kapcsolatunk. Reméljük hamarosan vissza tudom szoktatni a saját ágyába. Próbálkozom.

2019. okt. 4. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!