Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik terhességi héttöl...

Melyik terhességi héttöl pörögnek az események?

Figyelt kérdés

Én 31. hetes vagyok,de màr nagyon nem birok vàrni.

Mikortol fognak az események pörögni?

Vagy most még hosszabnak fog tünni ez a 9 hét?

Tapasztalatok?

2008. dec. 25. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Szia,igen,hsszúnak fog tűnni mostmár főleg,h lassan itt a vége,nekem legalábbis nagyon-nagyon annak tűnt,mikor benne voltam.Már a 37. héttől mindennap azt vártam,mikor megyünk végre szülni,alig vártam, h láthassm az én kis Bogárkámat!De ha visszagondolok,így utólag olyan gyorsan elszállt (nekem 39+5 hét) :)...Élvezd ki a terhességed minden percét,mert hidd el hamarabb vége lesz, mint gondolnád:)

Mi 3-5 év múlva tervezzük a 2.-at, már alig várom!:)

Kellemes Ünnepeket és Boldog Babavárást Kívánok és sok sok örömet a Babádoz!

15 hetes anyuka

2008. dec. 25. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak elkeseríteni de nekem ilyenkor állt mg az idő:-))
2008. dec. 26. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen,nekem is a vége tűnt a leghosszabbnak, főleg, hogy 6 nappal túl is hordtam. Próbálj minnél több időt azzal tölteni, amit szeretsz, sétálj, vásárolgass, olvass, nézz filmeket. Türelem, most már hamarosan a karodban lesz a babád. További boldog babavárást!
2008. dec. 26. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most kezd lassulni minden: az idő és a világ is, na meg én is. Pláne, hogy ettől a héttől már táppénzen vagyok. De talán majd egy kicsit gyorsítanak a teendők, a babavárás. 32.hetes
2008. dec. 26. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
33 hetes vagyok, nálam is már csak vánszorog az idő. Ez gondolom annak tudható be, hogy sokat csinosítjuk a babaszobát, napjában többször bemegyek csak úgy 'körülnézni', megnézegetem a kis holmijait... ráadásul a család is folyton csak a piciről beszél, nem csoda hogy olyan érzése van az embernek, hogy mindjárt itt lesz. Pedig még hetek vannak hátra, és azért az nem kevés idő... szóval pörgésről itt már nem lehet beszélni :-)
2008. dec. 26. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Őszintén?

A 40-től, pontosabban akkortól, hogy megkezdődik a szülés.

Nem elkeseríteni akarlak, de nekem így volt...

Igaz, én nem sok időt töltöttem itthon, mert kb a 30. hétig dolgoztam, majd három hétig nyaraltunk és családot látogattunk és csak utána kezdtük meg a vásárolgatást. 35. hét végére mondhattam azt, hogy már nincs konkrét dolgom, nah, akkor le is lassult az idő. Igazából én nagyon nehezen bírtam itthon lenni, lehet, hogy ezért is tűnt hosszúnak az azt követő négy hét. Minden nap ugyanaz volt a program: korán keltem, mert aludni nem tudtam, neteztem kicsit, felöltöztem, kitakarítottam, neteztem, majd főztem, hazajött a párom, sétáltunk, vásároltunk, majd jött az este és bambultunk a tv előtt. Ezt pedig követte az álmatlan éjszaka. Jah, és ezek mellett folyamatosan arra vártam, hogy meginduljon a szülés.

Végül 39 hetesen és 3 naposan szültem és utólag visszagondolva nekem hosszabbnak tűnt az utolsó négy hét, mint bármelyik másik négy előtte.

Viszont amióta meg van a baba azt sem tudom, hogy milyen nap van, csak mindig azt veszem észre, hogy már megint eltelt egy hét...

Keress valamilyen hobbit, barátokat, vagy jó kis elfoglaltságot magadnak.

2008. dec. 27. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!