Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő után hoznátok fel...

Mennyi idő után hoznátok fel a párodnak a baba témát?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk tudod azt hogy mindketten szeretnétek gyereket..
2022. dec. 7. 21:54
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
mivel nekem nagyon fontos volt, hogy legyenek gyerekeim, mar kb az elso randi elott (elotte egy honapig csak messengeren beszelgettunk nonstop) , szoval tudta rolam, hogy tobb gyermeket is szeretnek (2-3), o pedig elmondta, hogy szeretne o is, de o eggyet akkor meg (en 19, o 23 volt). Azota eltelt 5 ev es van egy kisfiunk, en szeretnek akar mar most is egy masodikat, o viszont meg nem erzi ezt. Teny, hogy hiztam eleg sokat, ez talan engem is visszatart kicsit, elotte szeretnek fogyni valamennyit, ot viszont az zavarja jobban, hogy meg nincs sajat hazunk, alberletben elunk, habar anyagi gondjaink egyaltalan nincsenek. Ugyhogy tolodik a baba dolog.
2022. dec. 9. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!