Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő után hoznátok fel...

Mennyi idő után hoznátok fel a párodnak a baba témát?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk tudod azt hogy mindketten szeretnétek gyereket..
2022. dec. 7. 21:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Mikor ismerkedtem a férjemmel már az elején felhoztam mert én szerettem volna később ha úgy alakul és olyan férfival aki nem akar azzal nem akartam volna tovább ismerkedni mert csak nagyobb szív fájdalom lett volna a vége.

Mindketten akartunk, ő ráadásul 4-et. Az időpontban is megegyeztünk nagyjából 30 körül az elsőt persze ha úgy alakul hogy tényleg együtt akarunk maradni. Hát így is lett, most vagyok 29 és az elsőt várom. 5 éve vagyunk együtt, fél éve házasok.

2022. dec. 8. 06:26
 22/31 NTBS ***** válasza:
100%
Minél hamarabb meg kell beszélni. De ez egyénfüggő.
2022. dec. 8. 06:39
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Az első randik egyikén megbeszéltük, hogy mindketten akarunk legalább egy gyereket, és belátható időn belül ráadásul. Így 1 év után eljegyzés, 2 év után esküvő, lakást vettünk és most várjuk az első gyerekünket. Kicsit több, mint 3 éve vagyunk együtt.
2022. dec. 8. 06:43
 24/31 anonim ***** válasza:
Mi a kapcsolatunk elején, beszéltünk erről akkor voltunk 18-19 évesek,hogy persze majd akarunk de még biztos nem, nos 1 évre rá jött a meglepetés, hogy terhes vagyok, szóval végül 20-21 évesen lettünk szülők, ennek már több mint 12 éve, most várjuk 3. Babákat.
2022. dec. 8. 07:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Mi is az elején megbeszéltük, hogy ki mit szeretne. Ez egy fontos téma és nálunk egyetértés volt. Most várjuk a 2. gyerekünket.
2022. dec. 8. 11:34
 26/31 A kérdező kommentje:
Nállunk is eggyet értés van csak nem tudom hogy hány év után érdemes újból felhozni a témát hogy akkor belevághatunk a dologba..
2022. dec. 8. 12:35
 27/31 A kérdező kommentje:
Nyilván még nagyon az elején vagyunk a kapcsolatunknak de nem tudom a kapcsolat elejétől számítva mikor érdemes a baba projektbe kezdeni persze az is igaz hogy emberre válogatja..
2022. dec. 8. 13:01
 28/31 anonim ***** válasza:

Esetleg kérdezz rá, ha úgyis egyetértés van.

Akkor nem tűnsz erőszakosnak, de tudja, hogy fontos Neked a dolog.

#16.

2022. dec. 8. 13:02
 29/31 anonim ***** válasza:
Már az ismerkedős fázisban érintettük a témát. Nyilván nem azt hogy hányat és mi legyen a nevük, de az elképzeléseket egyeztettük. Nem csak ebben a témában, de másban is: házasság, lakhatási viszonyok stb. Ezek elég jól passzoltak: mindketten házasságban gondolkodtunk, kertes házban és 1-2 gyerekbhen. Mi még bőven huszonévesek voltunk, mikor összejöttünk tehát nem kellett azonnal ráállni magára a megvalósításra, de hát, első évben terhes lettem. Akkor már nem az volt, hogy a távoli jövőben majd valamikor ezt és ezt szeretnénk, hanem konkrétan ott volt előttünk a feladat, hogy ezt friss kapcsolatban oldjuk meg. Kapkodtuk a fejünket ide-oda, gyorsan nagyobb lakás után nézni stb, de végül elhalt a magzat. Akkor jöttek ennek a lelki hozadékai, amin végig kellett menni, alig egy éves kapcsolatban. Innen tudtam, hogy ez betonbiztos, ha ezt kibírjuk együtt, akkor mindent. Ez 8 éve volt, azóta már megvan a házasság és a kertes ház, de a gyerek nem akar jönni.
2022. dec. 8. 14:22
 30/31 anonim ***** válasza:
53%
Én 19 voltam, ő 23 mikor megismerkedtünk. Nyilván még nem akartunk akkor gyereket, de azt, hogy majd egyszer akarunk, már az elejétől fogva nyíltan kezeltük. Pár év után már néha lazábban vettük a védekezést (pl megszakítással), mondván nagy baj nem lenne ha becsúszna. De nem csúszott. Végül 7 év kapcsolat, 2 év házasság után estem teherbe fél év próbálkozás után, 26 évesen.
2022. dec. 8. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!