27.hetes vagyok, érdemes már most menni baba mozi rá, vagy várjak pár hetet? Aki ilyenkor volt már szép baba formás képeket kapott?
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 14:05
1/9 anonim válasza:
Szerintem simán mehetsz. Én 28 hetesen voltam.
2/9 A kérdező kommentje:
És jó fotók lettek?
2022. dec. 7. 14:09
4/9 anonim válasza:
Szia én is 28 hetesen.voltam szep fotók is lettek meg videó is.
Igazából néha előfordul hogy a baba nem.akarja hogy mozizzatok de az ritka,ilyenkor a legjobb menni :)
5/9 anonim válasza:
Korábban voltunk. Tetszettek a képek, nagyon cuki volt már a babánk.
6/9 anonim válasza:
A 28. hétben mentem. A baba már fotogén volt, csak épp mellső fali méhlepény miatt nehéz volt elkapni. Plusz makacsul takarta az arcát a kis kezével.
7/9 anonim válasza:
Én a 28. hétben születtem, baba formám volt. Szóval szerintem igen, érdemes menni. Még elég helye van hogy mozogjon, szóval nem kuporodik össze mint később, de már elég formás. Szerintem ilyenkor a legjobb menni.
8/9 anonim válasza:
Igen, 25-30. hét között a legideálisabb.
9/9 anonim válasza:
Mi 26 hetesen voltunk, nagyon szép képek lettek, már husis az arca, gyönyörűen látszik. Nekünk a 26-27 hetet mondták a legidealisabbnak 5d-n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!