Mennyi idő után hoznátok fel a párodnak a baba témát?
A baba témát legelőször akkor, amikor szexelni kezdünk, hogy egyeztessük, ki mit szeretne.
Ha te már ezt tudod, akkor nálatok már felmerült a téma.
Azt pedig, hogy szeretnék is babát, nem évekhez kötném, hanem akkor mondanám, amikor úgy érzem, szeretném. Az őszinteséget díjazom ebben az esetben is. Ha korai, akkor is meg kell tudni beszélni.
Nálunk már a legelején megmondtam, hogy szeretnék majd és nem hosszú évek múlva, mivel már mindketten 30-asok voltunk, és le akartam tisztázni, ő hogy gondolkodik a dolgokról, mert ha nem így, akkor nem egymást keressük.
Ő is így gondolkodott, hogy ha minden klappol, akkor jöhet.
Mi az ismerkedés alatt kiveséztük. Aztán állandóan időszakosan előjött a téma, mindig beszéltünk róla, vitáztunk, érveltünk. Aztán mikor a feltételek is adottak voltak akkor egyszercsak két igennel megszavaztuk, és lett gyerek.
Szerintem a legesleghamarabb beszélni kell ezekről, és attól sem kell megijedni ha nem egyezik az álláspont, ha a kapcsolat valóban jól működik még változhat.
A 2. randin beszélgettünk róla, hogy ki-mikor-hogyan szeretne majd családot. Ez volt az első pont.
Az összeköltözés után megbeszéltük, hogy még védekezünk.
Az eljegyzés után elmentünk nyaralni, és megbeszéltük, hogy már nem védekezünk. :D Hát így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!