Rövidült méhnyakkal, tölcsérképződéssel meddig lehet húzni a terhességet?
29. hetet töltöm. Az utolsó előtti vizsgálathoz képest 4 hét alatt 35 mm-ről 21 mm-re rövidült a méhnyakam. Illetve most már van 11 mm tölcsérképződés. CG: 2000.
Addig csak sok pihenésre, kevés tevékenységre voltam ítélve, most már csak fekvés.
Az orvosom korrektül elmondta a dolgokat, nyugtatott, és két hét múlva újra megvizsgál, de azért nem lettem nyugodt.
Ráadásul most pláne van időm agyalni.
Amiről nem találok statisztikát, a dokitól meg legfeljebb legközelebb tudom megkérdezni, az az, hogy vajon így mik a kilátások?
Tudom, rám nézve semmit sem jelent, másokkal hogy volt, de érdekelnének hasonló tapasztalatok, mert keresés útján nem sok korábbi kérdést találtam a témában.
Az is baj nálam, hogy ami tanácsokat kaptam a környezetemben, mint pl. "csak pozitívan, minden rendben lesz" nálam nem működnek, mert racionális, földhözragadt vagyok. A korai terhességben is a statisztika tudott megnyugtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!