Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes terhesen el mernétek...

19 hetes terhesen el mernétek menni az arénába koncertre?

Figyelt kérdés
Amikor megvettük a jegyet, nem voltam várandos, igy allo jegyet vettunk a kuzdoterre. Ugy gondoltam leghatul allnank meg, nem ugralnek, max pici tanc. El merjek menni?
2022. dec. 5. 21:17
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Szia, én nem mertem menni soha sehova. Most vagyok a 38.hétben nem volt túl sok problémám, nyáron a vérnyomásom gyakran leesett amitől nagyon szédültem és hánytam is. Viszont ha probléma mentes lettem volna se mennék tömegbe. A sok állás, a nagy hang sem tesz jót. Szerintem ki lehet bírni, hisz a baba a legfontosabb :)
2022. dec. 6. 14:58
 22/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek! Persze a baba a legfontosabb, de ha a zaj nem art, en nem szivesen hagynam ki, nem szeretnek bezarkozni, csak mert babat varok. Esszel szerintem lehet szorakozni a kismamaknak is.
2022. dec. 6. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!