19 hetes terhes vagyok és tegnap éjjel arra keltem fel,mintha szülési fájásaim lennének.!?
Kétszer éreztem összesen,felkeltem,kimentem a mosdóba,beszedtem két magnéziumot és azota semmi. 4 napja volt a 18 hetes Uh mindent rendben találtak. Orvoshoz jovo héten kell mennem.
Meg annyi ,hogy 10 hetesen korhazba kerultem fenyegeto vetéléssel,véreztem,gorcsoltem.
+nem elso baba és nem nagyon érzem még,hogy rendesen mozogna.
Koraszülés fenyegethet? :(
Értem. Köszönöm az eddigi válaszokat :) holnap mindenképp el megyek orvoshoz. Pont holnap kell védő nöhöz is mennem. Neki is jelezni fogom.
Úgy látszik mégis van ilyen korai haskeményedés. Lehet,hogy nálam sincs gond,de azért jelzem az orvos
Nekem az egesz elso es masodik trimeszterben volt mensi gorcseim enis paraztam a koraszulestol vetelestol aztan a harmadik trimeszterre teljesen elmultak a gorcsok csak a kemenyedes maradt
Nyugi:)
Szia én 20 hetes vagyok és keményedek.
18 hetesen éjjel én is arra keltem ,hogy megszülök de szerencsére nem. Másnap a dokim semmit nem talált. Valószínű ,hogy front volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!