Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes terhesen el mernétek...

19 hetes terhesen el mernétek menni az arénába koncertre?

Figyelt kérdés
Amikor megvettük a jegyet, nem voltam várandos, igy allo jegyet vettunk a kuzdoterre. Ugy gondoltam leghatul allnank meg, nem ugralnek, max pici tanc. El merjek menni?
2022. dec. 5. 21:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

Én terhesség nélkül se mennék tömegbe ha ingyen lenne se, pláne nem koncertre, de ez én vagyok.

Terhesség alatt még a hangerő miatt sem, illetve ha rosszul leszel, megszédülsz, meglöknek, elesel, rádtaposnak stb. Már nem csak magadért vagy felelős, habár kicsi az esélye hogy valami történjen, valószínűleg semmi baj nem fog történni ha elmész. Én ezeket mérlegelném és aszerint döntenék.

2022. dec. 5. 22:18
 12/22 anonim ***** válasza:
23%
Elég gáz rendelőkbe járhatnak egyesek, ahol nem alap a fertőtlenítés. 😄
2022. dec. 5. 22:25
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
De jó lehet egy olyan koncertre elmenni, ahol hátul kell álldogálni, mint egy szerencsétlen, vigyázni, nehogy meglökjenek és a többi 😆
2022. dec. 5. 22:27
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem semmi baj nem lesz. A férjem zenész és az első terhességemnél többször is voltam vele. Egészséges a gyerekünk.
2022. dec. 6. 01:17
 15/22 anonim ***** válasza:
36%
Persze, csomó koncerten voltam terhesen. Nyilván nem az első sorban kell pogózni. De hátulról élveztem a zenét.
2022. dec. 6. 01:29
 16/22 anonim ***** válasza:
79%

Én nem. Tömeg van, mindenki igyekszik előre furakodni a jó helyek miatt.Én egy-egy koncert után mindig tele vagyok kék folttal, pedig nem rock koncertre járok.

Kérdés, meg tudnád-e bocsájtani magadnak, ha ez miatt baja lenne a gyerekednek? Sajnos ott nem fognak rád figyelni, bárki hasba könyökölhet, vagy fellökhet véletlen.

2022. dec. 6. 05:36
 17/22 anonim ***** válasza:
32%
Én is jártam koncertekre terhesen. Leültem hátul, ott hallgattam meg táncikáltam.
2022. dec. 6. 06:33
 18/22 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek. A zajartalomrol meg fogom kerdezni az orvost, nekem ez az egyetlen felelmem. Ferjemmel es meg masik ket kiserovel mennek, nyilvan vigyaznek nagyon, ok is ram, es mint mondtam, nem mennek be a tomegbe, leghatul allnank meg, semelyikonk nem akar a tomegbe menni amugy sem. Akar kozel a kijarathoz, ha barmi baj van, ki tudjak menni. A jegyeket mar regen megvettuk, sajnalnam, ha karba mennenek.
2022. dec. 6. 07:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam koncerten, picit fiatalabb terhességgel, csak én a BP Parkban.

Engem kifejezetten zavart a mélynyomókból jövő rezgés. Furán fájt a hasam... Néha a tömeg besodort pont a hangfal elé. De nem tudom, hogy valóbam zavart, vagy csak első babaparám volt...

De azt megoldottam azzal, hogy hátramentünk, viszont engem sokkal jobban zavart, hogy összepisilt/menstruált wck fölé kellett guggolnom.

Plusz folyton elakartam magam hányni a kaja és emberszagtól.

2022. dec. 6. 09:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Én nem mennék el, a tömeg miatt, félnék hogy akaratlanul megütik a hasam vagy bármi, de én vészmadár vagyok és mindenen parázok :D Ha valaki lazább akkor persze. A zaj miatt amúgy nem tudom olvastam mindkét féle verziót is hogy nem árt a babának és azt is hogy árthat. 19 hetesen már hallja a zajokat. Azt tudom hogy a barátnőm 8 hónaposan eljött moziba és a nagy zajokkor a baba össze vissza rugdalózott, szerintünk zavarta így kiment a moziból. Szerintem beszélj az orvossal a zajjal kapcsolatban.
2022. dec. 6. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!