Wellnes a 2.trimeszterben?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy lehet de mégsem.
Volt vali már wellnesezni 2.trimeszterben?
2022. dec. 5. 20:50
11/22 anonim válasza:
9-es legalabb normálisan ki lett tenyésztve a bajod? Mert akkor nem kellett volna a 4 antibiotikum...mi a fertőzésed neve???
12/22 anonim válasza:
Én úszni szerettem volna járni terhesen, hááát.. nekem végig olyan brutál hányingerem volt a vízben, hogy inkább hanyagoltam. A wellnessek meleg vízű medencéiben meg ott poshadnak az idősek, mindenféle nyavalyával, szerinted kimennek wcre?? Plusz vérbőséget okoz, esetleg magas vérnyomást, ami nem jó a magzatnak...
13/22 A kérdező kommentje:
Értem hát akkor lehet az lesz hogy elmegyek de nem fürdök..Enni tudok jókat a szállodába :D
2022. dec. 5. 23:04
14/22 anonim válasza:
Szia en a 18.héten voltam,doki szerint nyugodtan csak a nagyon melegbe ne menjek be mertvott minden is terjedm.nekem rögtön írt fel hüvelykúpot mert amugy is hajlamos vagyok.
Semmi gond nem volt.
15/22 anonim válasza:
Én nem mennék, azért az ilyen medencékbe ha megfigyeled, lábmosó meg minden nélkül mennek az emberek, plusz nem véletlen mondják hogy terhesen hanyagolni kell a meleg ülőfürdőt, felmelegíti a magzatvizet ami nem jó a kicsinek.
Jókat enni meg otthon is tudsz nem kell százezreket kiadni érte úgyhogy mást nem is nagyon csinálhatsz.
Én nem mennék, nem tudnám megbocsájtani magamnak ha ez miatt baja lenne a kicsinek
16/22 anonim válasza:
Istenem mi baja lenne a kicsinek???? A kórokozó felmászik a hüvelyedbe,szétfeszíti a méhszájadat, majd felúszkál a méhedbe??? Komolyan 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
17/22 anonim válasza:
Igen. Pontosan így történik. A bakteriális fertőzés magzatkárosító lehet. Elég, ha csak kicsit is kinyílik a méhszáj, és feljebb is terjedt, ezzel megfertőzve a babát. Terhesség alatt felborul a hüvelyflóra. Nekem állandóan gombás fertőzésem volt, mikor a munkahelyemen rendszeresen lefertőtlenítettem a wct használat előtt és nem is ültem rá! Mégis elkaptam.
18/22 anonim válasza:
16-os, te nagyon nem vagy tisztában dolgokkal. Ajánlom olvasgass utána kicsit...
19/22 anonim válasza:
16-os, a sógornőmnek felszálló fertőzés miatt vetélt el az egészseges 14 hetes magzata. Pontosan ilyen nyilvános medencében kapta el. Nem akartam rémtörtenetekkel riogatni, de igenis van ilyen. A veséjére is ráment, vetélés után még 2 hétig feküdt bent.
20/22 anonim válasza:
Nem mennék be mert az emberek belepisilnek jó esetben csak ennyi... de láttam már mást is a vizen úszni. Nem merném megkockáztatni hogy valami jó kis fertőzést kapjak. Barátnőm a Balatonban fürdött kismamaként és ott kapta el. Inkább ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!