Az első vizsgálaton mondjak inkább 2nappal korábbi
dátumot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 naposak a ciklusaim, november 1-en jötteh utoljára, 3 erős pozitív tesztem van. 1,5 hét múlva van időpontom dokihoz. Mondjak inkább egy 2 nappal korábbi mensi időpontot, vagy a valosat? Mennyire fogják figyelembe venni, hogy nekem 26 naposak a ciklusaim? Attól tartok, hogy ebből lehet probléma. Ez az első terhességem, nem tudom, mi a jobb taktika. Köszönöm előre is a válaszokat!
De neked nem lesz kisebb a magzat. Sőt,a végén terminustúllépésnél is csak jól jöhet a plusz 2 nap, nem kell addig sem naponta járkálnod.
Szóval az igazat. Az elején és végén is jobban jársz.
2022. dec. 4. 11:08
12/18 anonim válasza:
Fordítva van, neked nagyobb lesz a magzat a 26 nap miatt.
Nekem 32 napos ciklusaim vannak, nekem kisebb a magzat (mikor mentünk, akkor még nem volt szívhang és társai), senki nem ijesztgetett.
2022. dec. 4. 11:24
13/18 anonim válasza:
Felesleges hazudni. Amúgy is az lesz a mérvadó, amit a 12. Heti genetikai UH során még fognak állapítani. Meg ez az elszámolták dolog is olyan, hogy mivel a baba ideális esetben 38-42 hét között születik, elég nagy az időablak. Két nap semmit nem jelent. Ha három-négy héttel számolnák el, na az már gond is lehetne.
2022. dec. 4. 11:26
14/18 anonim válasza:
Sőt.. jobb is ez így a vége protokoll miatt.
( idő előtt indítanak sok helyen)
24-25 napos ciklussal 12. Héten nagyobb babával nem módosítottak a kiírt dátumon.
41+1 született
Valójában 41+5 spontán.
( minden vizsgálat tökéletes volt ez nem indokolta volna az indítást)
Ezt nagyon kevés helyen hagyják…
Tehát van legalább pár nap mozgástered.
Ha a vizsgálatok indokolják, akkor időtől függetlenül indítanak vagy császàroznak.
( most 21-23 naposak a ciklusaim, így vagyok várandós)
2022. dec. 4. 12:11
15/18 anonim válasza:
Nekem 24 naposak a ciklusaim, az orvos 28-cal számolt, hiába mondtam. Végül én is jól jártam azzal a polusz pár nappal. Szerintem mondd meg, aztán majd az orvos eldönti, mit akar.
2022. dec. 4. 14:57
16/18 anonim válasza:
Ne hazudj semmiben. Miért baj az ha 26 napos. Nekem meg 32es volt. Mindig mindent mondj el az orvosnak ő fog tudni segíteni mindenben. Nekem is mikor először mentem, méret szerint kisebbnek látta de nem ijesztgetett ezek csak tények. Aztán voltam a 12. Uhn ott meg nagyobbnak tűnt mint kellene. Legnagyobb butaság ha kamuzol.
2022. dec. 4. 17:38
17/18 anonim válasza:
A legkisebb (3.) Fiam 2021.11.03-án született (indították), a menstruáció alapján október 26. volt a szülés várható időpontja, a 12. heti genetikai vizsgálaton a méretei alapján november 1-re korrigálták a szülés várható időpontját. 34 naposak voltak a ciklusaim. Annyit mondott az orvos, valószínűleg emiatt van eltérés. 🙂
2022. dec. 4. 17:41
18/18 anonim válasza:
Nekem mindkét babám 24-25 napos ciklusokban fogant.A mostani terhességnél például a 12. heti uh-n nagyobbnak mérték pont ezzel a 4 nappal,ami a "valós" kora is.Az igazat kell mondani,nincs értelme kamuzni.A papíromra amúgy nekem is 28 napos ciklust írtak be,pedig én is szóltam miatta,de úgyis az a terminus számít,amit a 12. heti uh adatok alapján kapsz majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!