Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hany hetesen valasztottatok...

Hany hetesen valasztottatok gyermekorvost? Meddig nem keso?

Figyelt kérdés

2022. dec. 3. 13:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%
36.hétig kell
2022. dec. 3. 13:23
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudok ilyenről, hogy választani kell. Oda mentünk ahová tartozunk. Aztán pár hónap után mentünk át máshová
2022. dec. 3. 13:27
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Szabad orvod válsztás van az első válaszoló ahogy mondja..kb 36 hetig.

Általában ha mashova mész mint ahova tartozol hamarabb szokták intézni elvállal e a doki..

Nálunk van aki fullon van és elutasít

2022. dec. 3. 13:30
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
37 hetesen írattam be
2022. dec. 3. 13:40
 5/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Most vagyok a 28. Hetben, helyi gyermekorvost neztunk a parommal, kb 2 perc seta. :)

Akkor nem sok ido van, jovoheten el is intezem.

Ment a + mindenkinek!

2022. dec. 3. 13:41
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem kötelező választani, így értelmezhetetlen kérdés, hogy meddig nem késő. Alapjáraton a körzeteshez tartoztok. Ha ő nem felel meg nektek, akkor bármikor választhattok mást, akár a gyerek 18 éves korában is, de más nem köteles elvállalni. Ha már most tudod, hogy nem jó a körzetes, akkor érdemes elkezdeni másoknál érdeklődni, ki tudja hányadik orvos vállal el. Ha jó nektek a körzetes, akkor egyáltalán nem kell menni hozzá terhesen.
2022. dec. 3. 13:49
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Azért kívancsi lennék, miért lettem lepontozva?!

Igaz tévedtem, 34.hétig lehet választani.

Idézem a kiskönyv 15.oldaláról:

"Amennyiben a várandós nem nevez meg a várandósság 34.hetéig választott házi gyermekorvost/háziorvost, az ujszülöttel való távozás cime szerinti területi ellátási kötelezettséggel rendelkező házi gyerekorvos/háziorvos neve....."

Magyarán választani a 34.hétig lehet. Hiába a lepontozás.

2022. dec. 3. 14:19
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Védőnő vagyok. Utolsónak igaza van. Szabad orvos választás van, de a 34. hétig lehet másikat választani, ha kicsúszol, marad a körzetes. Persze ezt nem tartják ennyire szigorúan, de hivatalosan így van.
2022. dec. 3. 14:44
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Bármikor lehet változtatni, ha a választott elvállal, tök mindegy mit ír a kiskönyv és egy védőnő.
2022. dec. 3. 15:08
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem kötelező választani, mi sem választottunk, tudtuk, ki a körzetes.

Aztán pár hónap múlva probléma adódott, és átmentünk máshoz. Ezt bármikor meg lehet tenni. A második gyerekem már automatikusan hozzá tartozott.

2022. dec. 3. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!