Kombinált teszt, Prena, Nifty, stb. Melyiket választottátok?
Figyelt kérdés
Egy kicsit belezavarodtam az infókba. Azt sok helyen olvasom, hogy az egyszerű kombinált tesztet sokan elhagyják, mivel nagy a hiba lehetőség benne. De a többi lehetőségnél? Van valami jelentősége, hogy melyiket választja az ember? Egyáltalán a nevükön túl mi a különbség köztük?
Prenán belül pl. melyik csomagot választanátok?
Nyilván az ember lelke azt diktálná, hogyha már szűrünk, akkor szűrjünk mindenre, de brutális ára van...
2021. okt. 12. 16:38
1/10 anonim válasza:
Én csak kombináltat csináltattam, úgy voltam vele, ha ott alacsony kockázat jön ki, akkor nem vizsgálódunk tovább.
2/10 anonim válasza:
Egyiket sem, beteg babákat sem öltünk volna.
3/10 anonim válasza:
Verifit a fiam egéazséges, a lányom downos lett volna.
4/10 anonim válasza:
Prena Optimumot csináltattunk, ki is hagytam a kombinált tesztet, engem nem nyugtatott volna meg az arányszám, 36 leszek. Brutális ára van… Nézd, nekem megért 150 ezret a nyugalmam, de kinek mi…
5/10 anonim válasza:
Nekünk pont jövő héten esedékes, mi is a Prenatest Optimumot választottuk. Engem megnyugtat, hogy nem az lesz a papíromon hogy milyen esélyeim vannak, hanem feketén fehér egy van vagy nincs.
6/10 anonim válasza:
prena teszt legtöbb teszt közül amit megcsináltatnak,többit ritkán csinátlatják meg.mindegyik drága megbizhato
7/10 anonim válasza:
Kettőt tudok véleményezni. Panorámát NE! 3x vették le a vért, egyszer sem adott eredményt. Jó kis pánikot okoztak ezzel, már szóba jött az amnió is. Végül a Verifit vetettem le, mert más a technológiája (nem választja szét az anyai és magzati dns-t, viszont a legfejlettebb a vizsgálati módszere), az már adott eredményt, negatív. A Panoráma árát sem kaptam azonnal vissza, volt pár telefonos kör, mire ma jött egy számla mínuszosan, holnapra remélem a számlán lesz az összege.
8/10 anonim válasza:
Prenát csináltattunk. Nem bíztam meg a kombinált tesztben, csak egy kockázatbecslés, a prenából pedig egyértelműen kiderül, hogy mi a helyzet.
9/10 anonim válasza:
Én úgy voltam vele, hogy legyen a kombinált és meglátjuk. Tudtam, hogy annyi, de annyi betegség és szindróma létezik, hogy lehetetlen mindre szűrni. Én megelégedtem az alacsony kockázatommal, de teljesen megértem aki nem. Ez szerintem mindenkinek egyéni döntés, hogy mennyire tud megnyugodni. 35 felett azonban nem gondolkoznék, mindenképp megcsináltatnám.
10/10 anonim válasza:
Trisomy tesztet az Istenhegyi klinikán, teljesen meg voltunk mindennel elégedve, engem jobban megnyugtat egy igen vagy nem a 3 tesztelt kromoszóma rendellenességre mint egy arányszám amit mindenféle statisztika alapján vet oda egy algoritmus. Árban is jó, az eredmény is gyors volt és az Istenhegyi is egy nagyon megbízható, színvonalas hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!