Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Medencecsont fájdalom 38 hetesen?

Medencecsont fájdalom 38 hetesen?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta rettentően fáj a medencecsontom, de olyannyira hogy az ágyban szinte nem is tudok egyik oldalamról a másikra fordulni. Járáskor ez mégrosszabb, olyan érzés mintha szakadna szét ott lent minden,közben pedig sugárzik a fájdalom a combjaimba.Úgy közlekedek mint egy csiga hátrafelé menetben.

Voltam ma Nst-n, fájást szinte semmit nem mutatott a gép, valamint kértem hogy nézzen rám orvos, de azt a választ kaptam hogy ebben a terhességi korban nem vizsgálnak meg nőgyógyászatilag.

Ez el fog múlni, vagy már szülésig társam lesz?

Volt valaki akinek ilyen érzés után nem sokkal beindult a szülés?

Második gyermekemet várom, de esküszöm nem éreztem ilyet az elsővel.

38+4 hetes kismama

2022. nov. 30. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem hamarabb kezdődött, olyan 34-ik hét körül és szülés után se múlt el egyből (kiírt napon szültem), de azért jobb lett. Tippem sajnos nincs, hogy mitől lesz elviselhetőbb, ki kell bírni. Könnyű szülést kívánok!
2022. nov. 30. 14:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Második terhességemnél éreztem én is ugyanezt 39 hetesen. 2 nap volt nagyon gáz, utána a fájdalom enyhült.

1 hét múlva szültem amúgy.

2022. nov. 30. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Ki kell bírni. A medence igazodik a szüléshez. Semmi gond, "csak" fáj - úgy értem, nem veszélyes magzatra.
2022. nov. 30. 17:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Persze egyértelmű hogy ki kell bírni, csak megijesztett ez az érzés hiszen soha nem éreztem ilyet és mint írtam is ez a 2.terhességem. Először természetesen arra gondoltam hogy elindult valami és azért fáj, de görcsölés abszolút nem társul hozzá, "csak" a csontom fáj kegyetlenül.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek🤗

2022. nov. 30. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem jelzi a szülést, nekem a 28. hét óta van, néha előjön, néha elmúlik. Most éppen megint van egy pár napja.

35+0 hetes vagyok ma.

2022. nov. 30. 17:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Jobban örültem volna olyan válasznak hogy igen, napokon belül megindult a szülés😅nyilván ez nem kívánság műsor.
2022. nov. 30. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Én még csak 33 hetes vagyok, és pár napja iszonyatosan fáj nekem is a szeméremcsontom, mintha feszegetnék. Csak totyogni tudok, pedig eddig még simán futottam a busz után. Úgyhogy szerintem nem feltétlen a szülés közelségét jelzi, legalábbis magam miatt remélem 😀
2022. nov. 30. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is második baba,a 36. héten vagyok és most nálam is olyan másabb,jobban fáj a combomnál és a szeméremcsontomnál.

Az amúgy furcsa,hogy nem vizsgált meg a doki,ha már ott voltál és kérted is.Nekem most azt mondta az orvosom,hogy a jövő heti vizsgálat után lesz még egy a 38. és egy a 40. héten,ahol azért ránéz,hogy mi a helyzet odabent (akkor már nem is magánba fogok menni pedig).Valami megnyugtatót mondhatott volna legalább.

2022. nov. 30. 21:01
 9/9 A kérdező kommentje:

Tény hogy én nem magánban voltam, hanem államiban de tényleg nyugodtabb lettem volna ha megvizsgál,és megtudom mi a helyzet odalent(mert lehet hogy butaság, de arra is gondoltam hogy elkezdett nyílni a méhszáj). Ezt a 36.héten nézte orvos, akkor a külső már elkezdett kicsit nyílni, a belső még zárt volt.

Mondjuk fura a helyzet, mert most estére látványosan javult a járásom és nem is érzek olyan fájdalmat mint tegnap estétől. Nyilván fáj, de koránt sem úgy mint eddig.

2022. nov. 30. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!