Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem ajánlott nyers...

Miért nem ajánlott nyers hússal dolgozni a konyhában és meddig érvényes ez, csak az első trim. Végéig vagy végig a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 11:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kézmosás a titka.Dolgoztál vele,kézmosás.Ennyi.Megmosod a zöldséget, gyümölcsöt, kezet mosol, ha nyers hússal dolgoztál és semmi baj nem lehet.
2010. okt. 1. 10:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Egyébként végig el lehet kapni,érdekes, mert az első trim.-ben nehezebb elkapni, de nagyobb károkat okoz, míg a vége felé könnyebben szeded össze, viszont nem okoz olyan súlyos elváltozásokat.Utána olvastam, még az első terhességemnél, mert macskát tartok és még nem estem át rajta (akkor védettségem lenne), ezért végig kértem a szűrővizsgálatot.(háziorvostól kértem, laborban egyéb vérvétellel levették)
2010. okt. 1. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!