Egyik ismerősöm mondta a napokban, hogy a magnézium szedését jobb abbahagyni kb a 34. Héten, mert a szüléskor elvileg befolyásolja az összehúzódást stb. (Orvos mondta neki) így lenne? Nekem ilyet nem mondtak 🤷🏻♀️ 22 hetes vagyok, van még idő.
De azért jó ilyennel tisztában lenni úgy gondolom.
Ha megyek dokihoz rákérdezek, de az majd csak 3 hét múlva lesz, addig is gondoltam megkérdezem itt, hátha van aki tudja!:)
Köszönöm a válaszokat!
Nekem mondták.hogy ne szedjem hiába görcsölt a vádlim észnélkül akkor már abba kellett hagyni.
Szólni.fog a dokid majd
Nekem nem szólt a dokim, én meg elfelejtettem rákérdezni, így inkább abbahagytam magamtól a 36. héten. Pár nap múlva burokrepedéssel mentem is a klinikára, de gondolom nem függ össze, ahogy azzal sem, hogy hiába indították kétszer is gyógyszerrel, a baba nem akart megindulni kifelé...
Végül csak sikerült természetes úton kibújnia, teljesen átlagos szülésnek gondolnám (első baba volt).
izomgörcsök, kellemetlen méhösszehúzódások és alhasi fájdalmak, haskeményedések csökkentése miatt valqmint hanfulatingadozás fejfájások stb.
Elég sok minden miatt.pl nekem a vádlimm görcsöl.meg a méhem ha nem veszek be.
A terhesség végén azért nem.kell szedni hogy ne stimulálja a fájásokat.
Én is azt hallottam, ezért direkt rákérdeztem 2 szülésznél és 3 orvosnál és mind azt mondta, hogy nyugodtan lehet végig szedni, mert a szülés lefolyására a világon semmilyen hatása nincs, az annyira elemi folyamat. Meg az ember okkal szed magnéziumot, a jellegzetes hiánytüneteire, arra semmi szükség, hogy segítség nélkül küzdjön ezekkel a finishben.
Egyedül a védőnő volt azon a véleményen, hogy le kell vele állni, de a mienk valami hihetetlenül maradi felfogású, semmilyen új tudományos álláspont nem hat a begyepesedett nézeteire, simán kijelent az orvos előtt is blődségeket, amit azonnal kijavít a doki, de attól még legközelebb megint hangoztatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!