Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tudom nyugodtan élvezni...

Hogy tudom nyugodtan élvezni a terhességet?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nem tudom elengedni magam, és sokszor idegeskedem, hogy minden rendben van e... ti hogy csináljátok?
2022. nov. 24. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ugy, hogy ha aggódok akkor is lehet baj. Ezért miert aggódjak?! Attól nem lesz jobb semmi.

Ki kell élvezni mindrn percét.

2022. nov. 24. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem idén februárban volt egy vetélésem, azt hittem, hogy amikor újra terhes leszek, majd szétparázom a 9 hónapot.

A kör bezárul, mert jövő februárra várjuk a kisfiúnkat.

Valahogy sikerült megbeszélnem magammal, hogy hiába fogok rettegni, ha baj történik akkor sajnos nem lesz túl sok beleszólásom. Élem az életemet, kirándulunk a férjemmel, eljárok a barátnőmmel, és nem egy kiváltságos állapotnak élem meg a terhességem, hanem egy normális, természetes lefolyásnak, amit már előttem milliárdnyi ember végig csinált.

Hallgatok a testemre, mert néha túlpörgök és mindenem elkezd fájni, olyankor pihenek.

Lesz még annyi időnk parázni, félni, félteni amikor megszületnek, cseperednek, önnálósodnak és kirepülni készülnek.

Amennyire tudjuk legalább ezt az egybeolvadt pár hónapot próbáljuk meg nyugiban, békében tölteni :)

2022. nov. 24. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!