Bemenjek a kórházba, vagy felesleges emiatt?
Nem vagyok veszélyeztetett terhes (20+2) de úgy voltunk vele hosszú idő után, hogy jól esne egy kis erotika, szóval nagyon lassan, érzékien, és nem is sokáig csináltuk, viszont azóta szúrkál a hasam meg a méhszájam.
Voltam ma délután 3-kor a védőnőnél, neki is elmondtam, hallgatott szívhangot, azt mondta, hogy minden rendben van, de nagyon aggódom a szúrkálás miatt.
Semmi vér nincs, csak 4-6 óránként egy másodpercre görcs, meg, fél óránként olyan, mintha hullámzana (ill stimuláló érzés) a hasam, ha nem is folyamatosan, de szúrkál a hasam, a hüvelyem, a petefészkem, mint mikor az emberbe beleszorul a levegő.

Én nem mennék. Ebben az időszakban teljesen normális hogy szurkál néha! DE!
Egy dolgot nagyon kiemeltek a szülésfelkészítőn: minden tünetet, jelet felülír, ha az anyuka úgy érzi menni kell.
Szóval ha úgy érzed inkább menj be. Mi nem tudhatjuk mit hívsz te görcsnek meg hasonlók. Ezt te érzed.
#1, köszönöm, lehet, hogy csak sok volt neki, nagyon mocorog, mintha egy fióka csapkodna a szárnyaival, eddig még soha nem volt ennyire aktív, úgyhogy gondolom az is rátesz egy lapáttal.
#2, igazából hetente érzek hasonló "most tuti, hogy baj van" - t sajnos, szóval erre nem szeretnék alapozni.
Nem menstruációs görcs, nem is az a "székelnem kell" görcs, nagyon enyhe és "távoli" érzés.
Gondoltam még a szalagok nyúlására is, pláne, hogy most aktív.

Nekem annyit mondott egyszer a doki, hogy inkább feleslegesen menj be, minthogy ne és baj legyen.
Vegyél be magnéziumot, pihenj, és ha délután is ezt érzed, akkor menj be mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!