Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bemenjek a kórházba, vagy...

Bemenjek a kórházba, vagy felesleges emiatt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok veszélyeztetett terhes (20+2) de úgy voltunk vele hosszú idő után, hogy jól esne egy kis erotika, szóval nagyon lassan, érzékien, és nem is sokáig csináltuk, viszont azóta szúrkál a hasam meg a méhszájam.

Voltam ma délután 3-kor a védőnőnél, neki is elmondtam, hallgatott szívhangot, azt mondta, hogy minden rendben van, de nagyon aggódom a szúrkálás miatt.

Semmi vér nincs, csak 4-6 óránként egy másodpercre görcs, meg, fél óránként olyan, mintha hullámzana (ill stimuláló érzés) a hasam, ha nem is folyamatosan, de szúrkál a hasam, a hüvelyem, a petefészkem, mint mikor az emberbe beleszorul a levegő.

2022. nov. 23. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 4-6 óránként érzel "valamit", azzal tök felesleges berohanni. Vegyél be magnéziumot és pihenjél.
2022. nov. 23. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Én nem mennék. Ebben az időszakban teljesen normális hogy szurkál néha! DE!

Egy dolgot nagyon kiemeltek a szülésfelkészítőn: minden tünetet, jelet felülír, ha az anyuka úgy érzi menni kell.

Szóval ha úgy érzed inkább menj be. Mi nem tudhatjuk mit hívsz te görcsnek meg hasonlók. Ezt te érzed.

2022. nov. 23. 17:25
 3/5 A kérdező kommentje:

#1, köszönöm, lehet, hogy csak sok volt neki, nagyon mocorog, mintha egy fióka csapkodna a szárnyaival, eddig még soha nem volt ennyire aktív, úgyhogy gondolom az is rátesz egy lapáttal.

#2, igazából hetente érzek hasonló "most tuti, hogy baj van" - t sajnos, szóval erre nem szeretnék alapozni.

Nem menstruációs görcs, nem is az a "székelnem kell" görcs, nagyon enyhe és "távoli" érzés.

Gondoltam még a szalagok nyúlására is, pláne, hogy most aktív.

2022. nov. 23. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden orgazmus után voltak görcseim, magnézium jót tett. Indított szülésem volt 40+ hetesen
2022. nov. 23. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Nekem annyit mondott egyszer a doki, hogy inkább feleslegesen menj be, minthogy ne és baj legyen.

Vegyél be magnéziumot, pihenj, és ha délután is ezt érzed, akkor menj be mindenképp.

2022. nov. 24. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!