Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet szexelni terhessé...

Meddig lehet szexelni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Most fordulok a 38. hétbe és még szexelünk a párommal. 1 hete még zárt volt a méhszáj, de nyílhatott azóta. Szerintetek felelőtlenség? Gondot okozhat? Előre is köszönöm a válaszokat.

2022. nov. 22. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Amíg jólesik és nincs orvosi ellenjavallat. 38. héten, de akár 41 hetesen is, nyugodtan.
2022. nov. 22. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is amíg jól esik vagy az orvos mást nem mond,addig nincs gond.Most már úgyis bármikor jöhet a baba nálad ettől függetlenül is.

Én is a 35. hétben vagyok most a második babával,de még szoktunk együtt lenni a férjemmel,szerintem az első babánál is elég sokáig szexeltünk,de már nem emlékszem,hogy hányadik hétig pontosan.

Használd ki,ha jól esik,utána úgysem lehet jó ideig csinálni.

2022. nov. 23. 00:33
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Végig.

Egyikkel orvosi utasítás volt, mert terminustúlléptem, hàtha beiindítja

Másikkal du. 2 -kor volt az aktus, este szültem.

2022. nov. 23. 05:41
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Ameddig jólesik,vagy az orvos el nem tilt.A sperma érleli a méhszájat,szokták javasolni a szülés megindítására is az orvosok,ha már ott tart az ember.
2022. nov. 23. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Amíg jólesik. Vana aki meg a szülés előttinnapokban is csinálja. 18L
2022. nov. 23. 08:28
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

Abból a szempontból tud segíteni, ha túlhordásról van szó, hogy az ondóban lévő anyagok izomlazító hatásúak, ezért nem maga a szex, hanem csak a “végrermék” váltHATja ki.

Ha még nem szeretnél szülni, akkor erre esetleg figyeljetek oda, de egyébként ez sem szentírás.

2022. nov. 23. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

6

Igen

Posztaglandin van az ondóban.

Ugyanezt teszik fel indításkor szintetikus zselé formában.

Ha nem érett a magzat, akkor nem indul be

2022. nov. 23. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!