Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi okozza a terhesség alatti...

Mi okozza a terhesség alatti erős hasfájást?

Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok 2-3 hete észre vettem étkezésnél ,főleg reggeli után hogy erős hasi fájdalmam lesz. Max 1 percig szokott tartani ,viszont nem minden nap,nem minden étkezésnél. Szerintetek jelenthet bajt?

2022. nov. 21. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem az erős hasi fájdalom egyáltalán nem normális terhesség alatt, orvossal beszéltél?
2022. nov. 21. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
De hol fáj pontosan a hasad és mennyire nagyon erős? Hogy nem bírsz felállni például? A gyomrodnál érzed inkább? Ha igen, szerintem figyeld meg, hogy nem-e csak bizonyos élelmiszerek fogyasztása után történik. Szerintem ilyen rövid fájdalmak rendben vannak, ha nem erősödnek és nem napi többszöri alkalom. De igazából bármi lehet - gondok a gyomorsavval, valamilyen ételre vagy érzékeny, de lehet nincs is összefüggésben az elfogyasztott étellel. Mondjuk én ezzel nem hiszem, hogy ügyeletre mennék, csupán ha erősebb vagy gyakoribb lenne. Viszont ha nem múlik, akkor a következő orvosi látogatásnál említsd meg :)
2022. nov. 21. 16:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagy fájdalom hogy ne tudnék bármit csinálni, az egész hasam területe szokott fájni olyankor , olyasmi mint mikor össze eszünk mindent és az egész pocak *csikorog*. Szerencsére hamar el is múlik.
2022. nov. 21. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
Fhu én kettő terhességet is végig vittem így. Oka nincsen, az orvosom azt hitte, hogy gyomorsav miatt van, szedtem is rá gyógyszert, de ugyanúgy megmaradt a fájdalom. Szülés után elmúlt.
2022. nov. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!