Egészséges terhesség esetén orgazmus után hasfájás normális?
Figyelt kérdés
Inkább hanyagoljuk ebben az esetben?2022. máj. 12. 17:25
1/8 anonim válasza:
Én 2 terhesseget is végig szexeltem, többnyire lovaglóban mert úgy volt kényelmes, sokszor fájt a hasam orgazmus után... nem lett baja egyik gyereknek sem. De hány hetes vagy? Nőgyógy dokidnak mondtad?
2/8 anonim válasza:
Az orgazmus okozhat méhösszehúzódást. Ha nem vérzel, nincs gond.
3/8 anonim válasza:
"Az orgazmus okozhat méhösszehúzódást"
Nemhogy okozhat, hanem konkrétan a méh összehúzódik orgazmuskor.
Normális esetben nem kéne fájnia...
4/8 anonim válasza:
Én így szültem meg mert méhösszehúzódást okoz. Konkrétan a nődoki csajom azt mondta a 41. héten hogy pacizzak engedjem el magam, mozogjak, lehetőleg legyen orgazmusom.... este megvolt éjfélkor kopogtatott a lányom kifele
5/8 anonim válasza:
Én megpróbáltam hanyagolni, mivel veszélyeztetett terhes voltam. De egy idő után jelentkeztek az "elvonási tünetek" és álmomból arra keltem fel, hogy orgazmusom van... 🤣 szóval szerintem ez elkerülhetetlen hosszú távon
6/8 A kérdező kommentje:
6 hetes vagyok, terhesség előtt is szokott utána fájni, amúgy rövid idő alatt elmúlt
Köszönöm mindenkinek
2022. máj. 12. 19:36
7/8 anonim válasza:
Nekem görcsös fájdalom volt utána és szúró érzés a hüvelyben. Mi hanyagoltuk. Nekem semmi nem számít normálisnak, ami megijeszt. Nem ért ennyit az egész.
8/8 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta várjunk a 12. hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!