Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egészséges terhesség esetén...

Egészséges terhesség esetén orgazmus után hasfájás normális?

Figyelt kérdés
Inkább hanyagoljuk ebben az esetben?
2022. máj. 12. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Én 2 terhesseget is végig szexeltem, többnyire lovaglóban mert úgy volt kényelmes, sokszor fájt a hasam orgazmus után... nem lett baja egyik gyereknek sem. De hány hetes vagy? Nőgyógy dokidnak mondtad?
2022. máj. 12. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Az orgazmus okozhat méhösszehúzódást. Ha nem vérzel, nincs gond.
2022. máj. 12. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

"Az orgazmus okozhat méhösszehúzódást"

Nemhogy okozhat, hanem konkrétan a méh összehúzódik orgazmuskor.

Normális esetben nem kéne fájnia...

2022. máj. 12. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Én így szültem meg mert méhösszehúzódást okoz. Konkrétan a nődoki csajom azt mondta a 41. héten hogy pacizzak engedjem el magam, mozogjak, lehetőleg legyen orgazmusom.... este megvolt éjfélkor kopogtatott a lányom kifele
2022. máj. 12. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Én megpróbáltam hanyagolni, mivel veszélyeztetett terhes voltam. De egy idő után jelentkeztek az "elvonási tünetek" és álmomból arra keltem fel, hogy orgazmusom van... 🤣 szóval szerintem ez elkerülhetetlen hosszú távon
2022. máj. 12. 19:18
 6/8 A kérdező kommentje:

6 hetes vagyok, terhesség előtt is szokott utána fájni, amúgy rövid idő alatt elmúlt

Köszönöm mindenkinek

2022. máj. 12. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Nekem görcsös fájdalom volt utána és szúró érzés a hüvelyben. Mi hanyagoltuk. Nekem semmi nem számít normálisnak, ami megijeszt. Nem ért ennyit az egész.
2022. máj. 12. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a doki azt mondta várjunk a 12. hétig.
2022. máj. 13. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!