9hetes terhesség,hát es hasfájás?Nektek tapasztalat?Aggódom!
Sziasztok!
34 éves vagyok, és 9hetes terhes.2napja sokat fáj a hasam eddig is fájdogált,de most mintha erősebb lenne(nem görcs,tompa fájdalom).Ha teszek,veszek, a derekam is le akar szakadni.10éve volt egy mised ab-om(8hetes), és mellette egy méhen kívülim,amit csak egy hónappal később vettek észre.Nem sokon múlott,hogy ott nem hagytam a fogam.Azóta próbálkoztunk,de csak most jött össze a baba.
Aggódom nagyon,hogy minden rendben van-e?
Szedek magne b6-ot rendszeresen,meg ma már nospát is vettem be a védőnő javaslatára.Azt mondta,mivel volt már egy terhességem(13éves nagylány),meg volt méhen kívülim is,ezért a szalagok, már nem olyanok...
Jövő héten hétfőn megyek dokihoz újra.Voltam nála 3hete,akkor minden rendben volt.Ja és egész eddog olyan szorulásom volt...most meg simán tudok wc-zni.Ez is fura számomra.Addig jó lenne pár nyugtató szó...,tapasztalat,hogy ne pánikoljak.
Köszi
Szia!
Én is 9 hetes vagyok 🥰
Nekem is a hasam szokott szurkálni, plussz ha hirtelen mozdulok belenyilal, de ez normális, a derekam nekem is leszakad ….
Elvileg az is normális 🤷🏻♀️
(Mármint azt tudom mondani amit az orvos mondott 😄)
A szorulás is gyakori a kismamáknál tehát ne aggódj.
Ami engem aggasztott vagyis inkább furcsáltam az az hogy nekem nincs hányinger se hányás 🤔 vagyis néha émelygek de semmi extra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!