Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyik nap igen, másik nap nem?

Egyik nap igen, másik nap nem?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ez normális? Körülbelül 3-4 nappal ezelőtt történt meg az, hogy először éreztem meg a kisbabámat, épp ma lettem 15 hetes. Az első napon ahogy megéreztem, nagyon kis enyhe feeling volt a hasamban, viszont tudtam biztosra, hogy őt érzem. A második, harmadik napon már fokozatosabban jelentkeztek ezek, tegnap este 9-10 közt pedig eddig a legjobban éreztem. Viszont tegnap este körülbelül 11 óta nem érzek semmit, ez teljesen rendben van? Félek, hogy esetleg valami baj történt :( Barna folyás vagy görcs, vérzés nincs jelen szerencsére. Első terhességem úgyhogy nem nagyon voltak tapasztalataim még hogy ilyenkor mi a normális vagy mi nem.

2022. nov. 22. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális még egy jódarabig, nem kell minden nap érezni.
2022. nov. 22. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Napi 20 órát alszik.

Ha 24 órán át nem erzed, akkor aggodhatsz makd kb 30. Hét után. Addig simán elfér, mozoghat ő úgy is hogy nem ér hozzád ezért nem érzed.

15. Héten az is ritka hogy magzatmozgádt érzékelsz.

2022. nov. 22. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

20 hetes vagyok. Meg egy percig nem ereztem, de ilyen kis buborekokat se, semmit.

Elol tapado lepeny, elso baba, plusz alapbol volt rajtam egy kis plusz suly, igy a hasam se volt teljesen lapos terhesseg elott se, biztos ez is szamit.

De amugy minden oke vele, most voltunk genetikain, lattam, ahogy ficankol :)

Szoval ilyenkor meg nem kell parazni. Elvileg a 24. hetig egyaltalan nem is kell erezni ot minden egyes nap.

2022. nov. 22. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom, semmi gond ha nem érted mindig, korai még.

Én 21 hetes vagyok és kb egy hete szoktam érezni hébe hóba.

Első baba, mellsőfali lepény.

A doki is azt mondta hogy ilyenkor 20-25 hét között lehet érezni, más kívülről pedig kb 25. Hét után.

2022. nov. 22. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz. Teljesen normális, hogy nem érzed. Én a 19.hétben vagyok, de én sem érzem mindennap. Ettől ők még mocorognak, csak épp mi nem sokat észlelünk belőle 😊
2022. nov. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!