Első trimeszterben normális az, ha egyik nap van hányinger, másik nap szinte semmi?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt nem volt, tegnap nagyon, szinte egész nap, ma megint szinte semmi.
Aggódom.:(
2021. dec. 26. 17:14
2/10 anonim válasza:
Teljesen!
A tünetek jönnek-mennek, ne vonj le belőle semmilyen következtetést.
3/10 anonim válasza:
8+2 hetes vagyok. Minden egyes napom más és más. És örülök hogy van olyan nap amikor tűrhető vagy ép teljesen jól vagyok, mert sokszor az ágyból nem tudok kikelni. Már + teszt után óta “szenvedek”. Kitartás!
4/10 anonim válasza:
Totál normális.
Elmondom, nekem volt egy terhességem, üres maradt a petezsák. Műtettel lett vége. Műtét után még úhy 2-3napig minden terhes tünetem megvolt.
Ezt csak azért írom le, mert ennyire nem jelent semmit. Ha baj van is meglehetnek a tünetek, ha minden oké akkor is elmúlhatnak.
5/10 anonim válasza:
Nekem a második terhességem volt ilyen, hogy két-három naponta volt egész nap hányingerem... egész a 23. hétig. Egyébként minden oké volt. :)
6/10 anonim válasza:
Teljesen normális. :) Az is ha tüneted van, de az is, ha egyáltalán nem. 1. babámmal végig rosszullevős voltam, a 2. babámnál konkrétan semmi.:D
7/10 anonim válasza:
Én is így voltam, én is aggódtam, hülyeség volt, most 4 hós :-)
8/10 anonim válasza:
Teljesen normális. :) A babád jól van a méhedben, tünetek jönnek mennek, ha nincsen akkor is rendben van.
9/10 anonim válasza:
Mi újság kedves kérdező? Jól vagytok? Én is ugyanebben a cipőben járok most...
10/10 anonim válasza:
Sziasztok én is ugyan ebben a cipőben járok a vetélések száma is egyezik sajnos. Ezért csak akkor megyek orvoshoz, ha már látják hasi ultrahangon. Remélem minden rendben lesz velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!