A terhesség 10. hetében vagyok, viszont a 6. héttől egész napos rosszullét gyötör, hányinger, hányás, émelygés egész nap, olykor szédülés is társul hozzá. Enni alig tudok valamit, a húsra ránézni se bírok! Ez normális, hogy egész nap rosszul vagyok?
Sajnos igen. Nem megijeszteni akarlak, de nekem 2 terhességből kettő ilyen volt. 30.hétig minden nap hánytam kb. Amíg mások inkább híznak én fogytam gyakorlatilag. 50 kg voltam mindkét terhességem alatt és 52-vel mentem szülni elöször, második babával 48-kg-val.
Kívánom, hogy neked ne ilyen legyen!!
Én 54 kilóval kezdtem, de azért rám férne 1-2 kg plusz így is.
Kemény lehetett mindkét terhességed! Milyen nemű babáid lettek?
Köszönöm, bízok benne, hogy addig nem tart ki nálam🙏🏻
En sajnos 3 terhességet végig hánytam, sokszor voltam kórházban. De ez a ritkább.
Legkésőbb a 16.hét végére el fog múlni. Addig is hideg gyömbér, actimetil, cerucal és sok kitartás
Én nem vagyok hányós szerencsére, de a rosszullét még mindig tart (15. hét). Talán már néha picit jobb egy hete nagyjából. Remélem javulgat. :)
A reggeliről meg annyit, hogy reggel érzem magam legemberibbnek. Eltelik 2 óra ébredéstől, aztán viszont végem. Az elején én is keltem hajnalban hányinger miatt, mostmár csak pisilni kelek 1-2-szer. :D
Teljesen normális tüneteid vannak, ne aggódj.
Én is amikor felkelek még egész jól vagyok, nagyjából reggelizni is tudok, de éppúgy, mint neked ébredés után 1-2 órával végem lesz egészen estig.
Szerintem neked akkor lassan abbamarad! 🙂
#2 vagyok
Kérdezted a gyerekeim nemét, szóval íme:)
Először egy kisfiam lett. Másodjára ikrek: egy kisfiú, egy kislány.
Hú, Gratulálok!
Akkor nem csak a lányok döntik le az anyukájukat ennyire, mert ugye azt szokták mondani, ha nagyon hányós a kismama tuti lány lesz! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!