Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen színe kell, hogy...

Milyen színe kell, hogy legyen az előtej?

Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok, első babám. Már jó ideje előfordul hogy van előtejem, de rózsaszinű nem fehér. Ez normális, vagy vér kerülhet bele?
2008. jan. 3. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, teljesen normális. Nekem sárgás volt és kristályos.:-) Egyébként az "igazi" tej eleje is sűrű és sárga, hiszen az anyatej több "menetben" jön a mellből. Egy-egy szoptatáson belül is változik az anyatej összetétele, mert szoptatáskor először egy híg vízszerű tej ürül, amelyet ú.n. szomjoltó tejnek is neveznek, majd a szoptatás második felében ez sűrűbbé válik, amely zsírdúsabb kalóriadúsabb tej.
2008. jan. 3. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Már az előtej is inkább sárgás színű. Szerintem beszélj a dokiddal vagy a védőnővel, ha mást nem, megnyugtatnak.
2008. jan. 3. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom sárgásnak kell lennie,mindenképp kérj tanácsot,nehogy gyulladás okozza ezt a színelváltozást.Az a biztos amit a doki mondd!
2008. jan. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!