Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz ebből? Ma voltam uh-n...

Mi lesz ebből? Ma voltam uh-n először, ma vagyok pont 7 hetes az én számításom alapján. De az uh 7 mm-es szabályos petezsákot mutatott ami a doki szerint 5 hetesnek felel meg.

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem aug.11-én menseseltem utoljára,aug. 26 és szept. 5 között meg nem is voltunk együtt a párommal mert elutazott. Akkor most hogy számolják. A másik hogy ma reggelre barnás majd rózsaszínes barna folyásom lett, mint mielőtt menstruálni szoktam. A doki fenyegető vetélést jósolt és pihenésre intett,2 hét mulva kontr. és írt föl utrogestant.Félek. Szeintetek elvetélek?
2010. szept. 29. 17:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nyugi, minden rendben lesz! Látod, hogy segítenek a csajok a példákkal!
2010. szept. 29. 21:23
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, hogy ennyien írtatok, nagyon-nagyon rendesek vagytok tényleg! De valószínű, hogy nem marad meg mert még mindig barnázok, szóval a gyógyszer még nem tul hatásos egyelőre. De már megnyugodtam, lesz ami lesz, még ha el is kell vetélnem akkor is jobb mint beteg gyereket szülni. Egyébként 100% hogy hormonális a bajom mert menzikor is mindig barnáztam 2-3 napig is. Talán már akkor, időben orvoshoz kellett volna mennem, ha akkor szabályozzák a hormonháztartásomat most talán minden rendben lenne. De akkor erre még nem gondoltam..sajna.:( Mindegy a vetélés után kivizsgáltatom magam és majd ha most nem akkor legközelebb hátha sikerül..
2010. szept. 30. 13:33
 23/28 A kérdező kommentje:
Sajnos elvetéltem itthon, spontán.
2010. okt. 5. 10:14
 24/28 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 09-29 20:58 vagyok

NAGYON NAGYON SAJNÁLOM !!!

2010. okt. 5. 15:47
 25/28 anonim ***** válasza:

honnan veszed?

menjél orvoshoz, ezt azért ki kell tisztítani!

2010. okt. 5. 16:01
 26/28 anonim ***** válasza:

3.vagyok és még nem tudom hányadik, mert többször írtam.

először is nagyon sajnálom.

amúgy tényleg érdemes elmenni a dokihoz, csináljon egy uh-t, hogy tényleg minden kiürült -e nehogy valami szövődmény adódjon.

mivel nincs szükség művi eltávolításra ezért akár azonnal is lehet újra próbálkozni, ez persze tőled függ. a menses előtti barnázás nem feltétlen hormonzavar, nekem a missed ab után volt sokáig ilyen, csináltak hormonvizsgálatot, és minden rendben volt.

tudom, hogy most rossz, átérzem, de hidd el ez nem feltétlen befolyásolja egy köv. terhesség egészségét (tapazstalatból mondom).

fel a fejjel csajszi. hamarabb lesz újra babád mint gondolnád :)

2010. okt. 5. 17:52
 27/28 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Úgyhogy 100%. Másnap mentem, vittem ami "kijött belőlem" is szövetdarabka. Küldik szövettanra. Uh-n megnéztek, nem javasolt kaparást, mert még tisztulok magamtól és írt fel Ergam cseppet ami segít tisztulni, mert méhösszehúzódást csinál. Jövő héten kontroll.3 hónap mulva lehet próbálkozni,ha minden rendben lesz. Köszi mindenkinek a hozzászólást és biztatást, aranyosak vagytok:)
2010. okt. 6. 20:26
 28/28 A kérdező kommentje:
Ja és UH-n már élő grav nem volt látható.:(
2010. okt. 6. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!