Mi lesz ebből? Ma voltam uh-n először, ma vagyok pont 7 hetes az én számításom alapján. De az uh 7 mm-es szabályos petezsákot mutatott ami a doki szerint 5 hetesnek felel meg.
nade rá van írva, hogy élő grav.
ez csak jelent valamit, nem?
esetleg menj másik orvoshoz, aki hüvelyit csinál, hasin ilyenkor semmit nem lehet látni!
Na látod, lehet hogy ott a baj, hogy hasit csinált!! Simán lehet hogy ott az a szívműködés, csak nem látszott. Én a helyedben tuti elmennék egy-két nap múlva ultrahangra. Ott minden kiderülne. Ha nőtt a petezsák, akkor minden ok!!!!
Amit a papírodra írt azt jelenti, hogy élő 5 hetes terhességed van, de mensi szerint 7 hetesnek felel meg.
nekem is egyből az tűnt fel, hogy a doki élő grav. tehát élő terhességet írt, hátha nem elhalásról van szó, szorítok nagyon nagyon.
amúgy nem biztos, hogy barnázás pici vérzés esetén jó a hüvelyi uh, mert akár kárt is tehet, ezért szoktak ilyenkor hasit csinálni. mert a terhesség tényét és hogy nem méhenkívüli azt meg kell állapítani, de nem javasolnék hüvelyit.
az utro-t szedd és ki ne hagyd egyszersem. hüvelyit kaptál ugye? nem amit szájon át kell szedni.
én úgy csináltam, hogy felhelyezés után tettem a popsim alá egy kispárnát és min. félóráig csak feküdtem és előtte pisiltem, nehogy kijöjjön.
szia, nekem 5 hetes terhességnél volt vér.zés, ugyanígy fenyegető vetélés-t írt a doki lapra. Nekem is sokat kellett pihizni.
Előkerestem a papírjaimat.
Én 20009.09.11-én teszteltem pozitivat
09.21-én véreztem )5 hét
akkor 14 mm átmérőjű szabályos petezsákot ir a doki, életjelenség nem látható. CRL: 1, 2 MM
09.28 6 hét 1 embrió látható, jó életjelenségek (itt nem hallottam szívhangot)
10.13 8 hét petezsák benne 1 embrió, jó életjelenségek. Itt hallottam először a szívhangot.
12 hétig CSAK hüvelyi uh. csináltak. AZ A biztos!
azért írtam le igy dátumokkal, mert majdnem egyszerre teszteltünk pozitívat és én csak 10.13-án halottam a szívhangját.
NYUGI, PIHI ÉS MINDENKÉPP MENJ EL NORMÁLIS DOKIHOZ.
Nagyon rossz az idegesség.Irj majd mi van.
20:58- as vagyok, a lényeg lemaradt.
A szobájában alszik a 4 hós pici fiam! :-)
JA, és a vérzésre azt mondták az "okosok" hogy a mensim próbálkozott, (szervezet megszokása)de a picur erősebb volt :-)Én semmilyen gyógyszert nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!