Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz ebből? Ma voltam uh-n...

Mi lesz ebből? Ma voltam uh-n először, ma vagyok pont 7 hetes az én számításom alapján. De az uh 7 mm-es szabályos petezsákot mutatott ami a doki szerint 5 hetesnek felel meg.

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem aug.11-én menseseltem utoljára,aug. 26 és szept. 5 között meg nem is voltunk együtt a párommal mert elutazott. Akkor most hogy számolják. A másik hogy ma reggelre barnás majd rózsaszínes barna folyásom lett, mint mielőtt menstruálni szoktam. A doki fenyegető vetélést jósolt és pihenésre intett,2 hét mulva kontr. és írt föl utrogestant.Félek. Szeintetek elvetélek?
2010. szept. 29. 17:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
2010. szept. 29. 18:32
 12/28 A kérdező kommentje:
sima hasi Uh volt....:( mostmár tényleg nem tudom mi lesz.
2010. szept. 29. 18:35
 13/28 anonim ***** válasza:

nade rá van írva, hogy élő grav.

ez csak jelent valamit, nem?

esetleg menj másik orvoshoz, aki hüvelyit csinál, hasin ilyenkor semmit nem lehet látni!

2010. szept. 29. 18:40
 14/28 anonim ***** válasza:

Na látod, lehet hogy ott a baj, hogy hasit csinált!! Simán lehet hogy ott az a szívműködés, csak nem látszott. Én a helyedben tuti elmennék egy-két nap múlva ultrahangra. Ott minden kiderülne. Ha nőtt a petezsák, akkor minden ok!!!!

Amit a papírodra írt azt jelenti, hogy élő 5 hetes terhességed van, de mensi szerint 7 hetesnek felel meg.

2010. szept. 29. 18:50
 15/28 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint megnyugodhatok valamelyest? Már ami a papíron lévő adatokat illeti? Csak remélem elmúlik a barnázás, és pihenek sokat.
2010. szept. 29. 18:54
 16/28 anonim ***** válasza:

nekem is egyből az tűnt fel, hogy a doki élő grav. tehát élő terhességet írt, hátha nem elhalásról van szó, szorítok nagyon nagyon.

amúgy nem biztos, hogy barnázás pici vérzés esetén jó a hüvelyi uh, mert akár kárt is tehet, ezért szoktak ilyenkor hasit csinálni. mert a terhesség tényét és hogy nem méhenkívüli azt meg kell állapítani, de nem javasolnék hüvelyit.

az utro-t szedd és ki ne hagyd egyszersem. hüvelyit kaptál ugye? nem amit szájon át kell szedni.

én úgy csináltam, hogy felhelyezés után tettem a popsim alá egy kispárnát és min. félóráig csak feküdtem és előtte pisiltem, nehogy kijöjjön.

2010. szept. 29. 19:06
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem van remény! Ha baj lenne, észrevette volna, hogy nem szabályos a petezsák. Hasi uh-val pedig nem látta azt, ami amúgy ott van. (szerintem :-)) Nekem hasi uh-val először hét hetesen látszott a baba is. Előtte csak hüvelyivel.
2010. szept. 29. 19:10
 18/28 anonim ***** válasza:
Az utro segíteni fog,feküdj,pihenj,minden rendben lesz.Nem egyedi az eseted,nyugi!
2010. szept. 29. 19:27
 19/28 anonim ***** válasza:

szia, nekem 5 hetes terhességnél volt vér.zés, ugyanígy fenyegető vetélés-t írt a doki lapra. Nekem is sokat kellett pihizni.

Előkerestem a papírjaimat.

Én 20009.09.11-én teszteltem pozitivat

09.21-én véreztem )5 hét

akkor 14 mm átmérőjű szabályos petezsákot ir a doki, életjelenség nem látható. CRL: 1, 2 MM

09.28 6 hét 1 embrió látható, jó életjelenségek (itt nem hallottam szívhangot)

10.13 8 hét petezsák benne 1 embrió, jó életjelenségek. Itt hallottam először a szívhangot.

12 hétig CSAK hüvelyi uh. csináltak. AZ A biztos!

azért írtam le igy dátumokkal, mert majdnem egyszerre teszteltünk pozitívat és én csak 10.13-án halottam a szívhangját.

NYUGI, PIHI ÉS MINDENKÉPP MENJ EL NORMÁLIS DOKIHOZ.

Nagyon rossz az idegesség.Irj majd mi van.

2010. szept. 29. 20:58
 20/28 anonim ***** válasza:

20:58- as vagyok, a lényeg lemaradt.

A szobájában alszik a 4 hós pici fiam! :-)

JA, és a vérzésre azt mondták az "okosok" hogy a mensim próbálkozott, (szervezet megszokása)de a picur erősebb volt :-)Én semmilyen gyógyszert nem kaptam.

2010. szept. 29. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!