Nem csillapítja a lázam a Panadol, csak feljebb megy, Rubophent semmiképpen nem vehetek be?
A lázat csillapítani kell, gyorsan! Algopyrint bevehetsz, az erősebb szerintem! Valamint hideg vizes ruhás borogatás, ha ez sem segít, akkor pedig hűtőfürdő!
Jobbulást!
sajnos az algopyrin nekem soha nem szokott használni
köszi
Próbáld meg a hűtőfürdőt! Vagy a hideg vizes borogatást. A borogatás ugy a leghatásosabb, ha "ellenkező" kézre és lábra rakod.pl bal kéz és jobb boka.
Algophyrint nyugodtan probáld meg, lehet hogy hatni fog. Terhesség előtt nekem csak a cataflan volt hatásos gyógyszer, most viszont még a leggyengébb gyógyszer is hat.
Jobbulást!
Beveheted a rubophen-t,UGYANAZ A HATÓANYAG,mint a panadolban és mindkettőt szabad terhesen is használni.A láz viszont rosszabbat tehet.Vedd be a rubophent ha az szokott használni és persze a hűtőfürdő is jó kiegészítésnek.
Jobbulást!
egy gyógyszerész
Algopyrin, hűtőfürdő!!!
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!