Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akár milyen pozícióban alszok...

Akár milyen pozícióban alszok el, éjjel háton,2lábam fel húzva,így ébredek.Mindig odalra fordulok,de megint háton,lábakkal felhúzva kelek.Fogalmam nincs hogy miért épp így,Azt tudom hogy háton nem a legjobb Ártok ezzel?Illetve a fel húzott lábakkal?

Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Hű, mekkora probléma.
2022. nov. 16. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Én rákérdeztem az orvosomnál, mert én is folyton háton ébredek. És azt mondta, hogy akkor gáz a háton alvás, ha már nagyobb a hasad, és állítólag valami eret elnyom benned a nagy hasad, amitől te rosszul leszel, nyilván a babára sincs éppen jó hatással, de elvileg, ha annyira rosszul lennék, akkor úgyis megébredek, és átfordulok.
2022. nov. 16. 20:30
 3/3 Inike ***** válasza:
82%

A terhességem alatt nekem is volt egy ilyen időszakom..

Nem tudom, összefügg-e ez bármivel.

Akkor ébredtem ilyen pozícióban, mikor borzasztó stresszes voltam.

Ahogy "kezeltem", elmúlt az az időszak, nem volt többször ilyen.

2022. nov. 16. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!