Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Femibion 1-et szedhetem, ha 4...

Femibion 1-et szedhetem, ha 4 hetes 3 napos vagyok? Melyik vitamin a legjobb?

Figyelt kérdés
Tapasztalatlan vagyok, pozitív lett a tesztem, ezért be szerzek egy normális vitamint.

2022. aug. 1. 07:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, szedheted.
Nem, ne szedd.
19 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Ami van szedd be, aztán válts 1-re !:)
2022. aug. 1. 08:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2022. aug. 1. 08:59
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem az a legjobb, mert nincs benne semennyi A vitamin, így nem kell szamolgatni, hogy amúgy kajával mennyit vittel be. Viszont a teli időszakban lehet, hogy kell mellé D vitamin, ezt majd a nőgyógyásszal kell megbeszélni.
2022. aug. 1. 09:00
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, 6-7 hetesen szeretnék orvoshoz menni,remélem addig minden rendben lesz.

Ha nincsen nőgyógyászom csak jelentkezzek be valahova? Bocsi a hülye kérdésért.

2022. aug. 1. 09:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze ahova szeretnél járni oda kérj időpontot.
2022. aug. 1. 09:50
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Az én nőgyógyászom alapból a femibiont javasolta, mikor mentem terhesség megállapításra.
2022. aug. 1. 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Mit kell lepontozni ? A 0 tervezésre van az 1 pedig első héttől 12-ig mi nem tetszik a drága olvasóknak?

Ennyi gyökér embert.

2022. aug. 1. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Nyugodtan szedheted, vagy bármelyik terhesvitamint, a lényeg a folsav (folat) az elso trimeszterben.

Kedves 7es! Szerintem azért lettél lepontozva, mert a válaszod nem volt releváns, így hasznos sem. A kérdező az 1est kerdezte, te pedig azt írtad, váltson arra. Ennyi, nem kell ezer legyokerezni másokat.

2022. aug. 1. 13:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki segítséget,én nem pontoztam le senkit!

Legyen szép napotok!

2022. aug. 1. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
21%

8#

Gondolom a babatervezés alatt is 1-et szedett?! 😂🤦🏻‍♀️ Valószínű hogy 0 kezdte de kitudja már xd plussz 4 hét 3 nap az elvileg 3-4 napos késes tehát , most tudta meg hogy terhes ezért írtam hogy szedje be ami van.

Nem értem a felháborodásod, te nem vagy releváns😂🤦🏻‍♀️

2022. aug. 1. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!