Melyik a legjobb intim mosakodó terhesség alatt ?
Beliemát használtam végig.
Az elején volt egy fertőzésem, aztán kikezelés után ezt ajánlották a patikában. Utána egyszer sem volt.
Azért, mert még mindig a 30 évvel ezelőtti "többet árt, mint használ" dogma van az agyukban.
A múltkor is itt okoskodott egy félhülye, ugyanezzel a "többet árt, mint használ" szöveggel, közben meg kiderült, hogy végig az irrigálásra gondolt, hogy hogy képzeli egy kismama, hogy felnyúlkál magának 😂
Ezek azt hiszik, be kell fröcskölni 🤦🏻♀️
Közben meg isana meg Dove tusfürdőkkel mosakodnak lent, ami lúgos, a hüvely pH-ja meg savas, ez öli a baktériumokat.
De ezeknek magyarázhatod 😃
Köszönöm a válaszokat!:)
Akik meg lepontozni jönnek ide, azok nézelődjenek máshol!;)
Én nekem továbbra is a baba szappan vált be. Terhesség előtt is azt használtam, majd amikor kiderült a terhesség én is kipróbáltam pár intim mosakodót, akkor valamiért előjött a hüvelygomba, szóval visszatértem a szappanra, azóta nincs is problémám.
De nem mondom, hogy a mosakodótól lett bajom, lehet csak pusztán véletlen.
35 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!