Melyik a legjobb intim mosakodó terhesség alatt ?
Ugyanúgy Lactacyd-ot használok, mint eddig. Vagy a sensitivet, vagy a prebiotic plust.
Nekem amúgy védőnő is azt mondta, hogy ne használjam, mert csak árt. De basszus, én tudom magamról, hogy korábban mennyiszer volt hüvelygombám, mostanában nincsen. Nem állítom, hogy csak ezek segítettek, de határozottan úgy tapasztalom, hogy nem tesznek rosszat. Abban biztos vagyok, hogy jobb, mintha valami sima agyonillatosított tusfürdővel mosnám. Amit még szoktak mondani, hogy sima víz a legjobb. Hát nem tudom. Szerintem nem véletlen használ az ember tisztálkodó szereket. A kezemet, arcomat sem csak sima vízzel mosom, akkor pont egy ilyen érzékeny területtel miért tenném? Arról nem is beszélve, hogy akkor szex közben sem érezném magam elég tisztának bizonyos dolgokhoz...
Szóval én sem értem miért vannak itthon ennyien ellene. Lehet tényleg az van, amit az ötös írt, és az irrigálásra gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!