Szükséges kifejezetten terhesség alatt is használható intim mosakodót venni, vagy ugyanúgy használható a "sima" intim mosakodó is?
Figyelt kérdés
Van valami különbség a kettő között, esetleg a simában van olyan összetevő, amit ilyenkor nem jó használni főleg a hüvely környékén?2021. dec. 7. 13:04
2/13 anonim válasza:
Sima intim mosakodot is használhatod, a terhességed alatt szülésig.
3/13 anonim válasza:
Az intim mosakodó nem terhesen sem ajánlott a nőgyógyászok szerint, pont ugyanez érvényes a nem terhesekre is. Nézz utána
4/13 anonim válasza:
Már ilyet is lehet kapni? Ugyanazt használtam, mint mindig. Terhesre, kezdő szülőre mindent rá akarnak sózni, ne vegyél meg mindent.
5/13 anonim válasza:
Az én orvosom sem ajánlotta az intim mosakodók használatát.
Szülés után is, 6 hétig is csak a vízzel való tisztálkodást mondták.
6/13 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de hüvely környékére semmilyen detergenst nem kennék. Bőven elég a szeméremtestet megmosni és a környéket sima vízzel, az érzékeny baciflórát ne bántsuk ha nem muszáj.
7/13 anonim válasza:
Komolyan vízzel mossátok, ha menstruáltok, szültök akkor is? Ritka igénytelenül hangzik. Én kb. 25 éve használok intim szappant, lactacid, vagy a lidl-ben kapható saját márkás és semmi bajom nincsen, ha nincs itthon intim mosakodó, akkor sima tusfürdőt használok, akkor se lesz semmi baj.
8/13 anonim válasza:
Nekem nagyon sokat segített az intim mosakodó egy évek óta fennálló problémán. Persze ma már minden ördögtől való, ami nem bio...
9/13 anonim válasza:
Jó minőségű tusfürdőt használok, ugyanúgy zuhanyzom, mint előtte. Ez a terhességi intim mosakodó gél jó nagy hülyeség. Felesleges.
10/13 anonim válasza:
Hetes, semmi igénytelenség nincs benne. Jó baciflóra nem napi vizes mosakodás mellett teljesen mentes a kellemetlen szagoktól.
Nem ezobiofancységből írtam, szimplán egy eüs tapasztalat, hogy sajnos a fertőzések pont nem az igénytelenséggel vannak összefüggésben, hanem a túlzott tisztálkodással és az ezzel gyakran kinyílt flórával. De felőlem mindenki úgy intimmosakszik ahogy szeretné, de jó flora mellett semmiféle extra pucolásra nincs szükség. Arra van a saját bacikolónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!