Lactacyd intím mosakodó lehet terhesség alatt használni?
Elfelejtettem az orvost megkérdezni.
Sensitivet rendeltem a patikában de az a buta nö ott nem azt rendelt mire mentem érte csak azt a simát rendelt. Mondtam nem viszem El, mert nem azt rendeltem, hogy ö nem tud sztornírozni, mérgemben elhoztam, másik at nem vettem, mert elfelejtettem úgy fölidegesített az a h*lye pitsa. Gondoltam elajándékozom rokonnak, de mivel itthon meg semmilyen nincs már, Sima tusfürdövel még nem merem ott megmosni. Szappant én nem bírom, ugye a Sima víz meg nem elég.
Az a baj, hogy mindenen elérzékenyülök. Ha sikerül valami, ha nem
Emiatt is El sírtam magam ma
A férjem mondta holnap vesz másikat, ne idegeskedjek
az összes nőgyógyász azt mondja, hogy sima víz kell oda, semmi más, napi 2x. csak a flórádat teszed tönkre ezekkel a vackokkal, ha ennyire paranoid kismama vagy, akkor ne használj semmit.
én sem érzem magam tisztának valami "vegyszer" nélkül, de én nem pörgök rajta 2 napig.
egyébként meg ne legyél már ilyen kis mimóza, ha nem azt rendelik neked amit kértél, akkor egyszerűen ne vedd át.
Utolsó, valószínűleg már kifizette, mint írta nem akarták lesztornózni.
És nem, ne ugorjunk át egy legyintéssel azon, hogy az állítólagos szakember akiben meg kéne bízni elront egy megrendelést. Jogos a felháborodás.
A hangsúly nem azon az összegen volt(különben nem is értem, hogy miért nem fizethettem miután átvettem, mert rögtön akarták a pénzt, ebböl is látszik, hogy a gyógyszert par az egyik legnagyobb maffia) de mindegy kifizettem, mert arra vártam amiért odaadtam a pénzemet, ki gondoltam volna, hogy egy egy szerű rendelést is eltudnak ezek ba sszarintani) ott akartam pedig hagyni, de a nö volt még utána pánikba. Hihetetlen.
Egyébként meg volt a tusolás Sima vizzel. És igen, simán odaadom a sógornömnek, mivel ö is terhes, és ilyeneket hasznàl.
A válaszát köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!