Már hogy lenne manapság divatos egy születési rendellenesség?
2022. nov. 6. 15:26
12/18 anonim válasza:
semmifele betegseg eseten nem tartanam meg.
2022. nov. 7. 14:39
13/18 anonim válasza:
Mintha ez ilyen könnyen kiderülhetne a magyarban.
2023. márc. 24. 15:46
14/18 anonim válasza:
Mennyi szívtelen ember…
Megtartanám, és úgy nevelném, hogy a lehető legboldogabb életet élje, és joggal érezhesse értékesnek magát.
De a magyarok még mindig ott tartanak, hogy akkor is le kell alacsonyítani és szembe kell röhögni egy nőt, ha van egy kis látható szőr az arcán.
Egyébként soha nem lesz abortuszom. Ha pedig valami vizsgálat alapján kiderül, hogy nem leszek képes egészséges utódot nemzeni (az interszex gyereket nem sorolnám ide), akkor ma már erre is vannak olyan beavatkozások, ahol senkinek nem kell meghalnia.
2023. márc. 29. 17:06
15/18 anonim válasza:
en barmilyen rendellenesseg eseten elvetetnem. miert kellene szenvednem egy eleten at egy beteg gyerekkel akinek a sorsa egy csomo keseruseget tartogat. eszemben sem lenne felaldozni magamat senkiert aki nem egeszseges, es modomban all elvetetni meg mielott a vilagra jonne. az a sok no aki megtartja a beteg gyereket csodalkozik hogy az apak lelepnek az elso adando alkalommal. Legtobbszor tudjak hogy a ferfi nem akarja a gyereket megis vallaljak. ez nem tiszteletre melto dolog hanem onzes amivel a gyereknek art a legtobbet. legtobb ember nem veszi tudomasul hogy egy beteg testvert vagy rokont a szulok halala utan senki nem vallal es intezetben kot ki. nem lehet kivanni egy rokontol (foleg nem annak a csaladjatol) hogy felaldozza az eletet csak azert mert valaki hulyen dontott.
2023. márc. 30. 01:10
16/18 anonim válasza:
Az interszexualitás önmagában nem betegség vagy klasszikus értelemben vett fogyatékosság.
Csak azt jelenti, hogy egyaránt rendelkezik férfi és női nemi jellegekkel.
Régebben hermafroditának hívták ezt a jelenséget, de ezt egyre kevésbé használják, és a jelentéstartalma is kibővült (pl. nem csak a látható nemi jellegek játszanak szerepet a diagnózisban, hanem a hormonjai, amik csak vizsgálattal állapíthatóak meg).
Attól még lehet intelligens, tanult ember, aki képes önálló életet élni.
2023. márc. 30. 10:48
17/18 anonim válasza:
en semmikeppen nem vallalnek egy ilyen gyereket es a vele jaro nehezsegeket amiken neki keresztul kell mennie az elete folyaman.
2023. ápr. 3. 10:35
18/18 anonim válasza:
Én interszex vagyok, de csak 13 évesen tudtam meg, mert addig nem volt semmi előjele.. most 16 vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!