Van értelme újra menni?
Figyelt kérdés
Kissé aggódom, mert mikor voltunk az ötödik héten nőgyógyásznál (mensi szerint 6+2 nap volt), akkor kisebb volt az embrió, mint vártam (5+3). Igaziból ekkor még nem is számítottam UH-ra, hanem a rossz laboreredményeim miatt akartam valakivel beszélni és ha már így alakult, akkor megnézték.
Magát az UH vizsgálatot másfél héttel későbbre terveztem be másik orvosnál.
Ti elmennétek a másodikra vagy lemondanátok a vizsgálatot? Engem lehet, hogy megnyugtatna - mivel egyre kevesebb tünetem van -, hogyha elmennék. Ilyenkor, ha láthatóan lelassul a fejlődés és nem nő eleget, akkor azt megmondják? Vagy ugyanúgy kivárják a 11-12. hetet és csak akkor tudunk meg bármit?
2022. nov. 2. 22:24
11/13 anonim válasza:
9-es vagyok. Nekem is kisebbre mérte az első ultrahangnál egy héttel. Nem mindig lehet pontosan kiszámolni nem várt alapján sem. Nyilván időpontot genetiai vizsgálatra akkor érdemes kérni mikor már van szívhang. Viszont attól függetlenül negatívan sem szabad hozzá állni. Nyilván nem kell világgá kürtölni ennyire az elején, de az sem jó ha valaki úgy áll hozzá hogy lehet meg sem marad. Gondolom utolsó nem rossz szándékból írta, de nagyon úgy jött le. Nem értem miért lenne naív ezen gondolkodni. Akkor ennyi erővel ne is örüljön mert ki tudja mi lesz ? Nem hiszem hogy erre van szüksége valakinek,mikor így is aggódik az ember hogy minden rendben legyen.
12/13 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező és a válaszolok?
13/13 A kérdező kommentje:
Mégy hónapos a kislányom.
2023. nov. 10. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!