Mikor van értelme először orvoshoz menni?
Ma reggel teszteltem pozit, mégcsak èpp betöltöttem a 4 hetet. (4+1)
Tudom hogy nincs értelme azonnal orvoshoz rohanni, hisz még nem làt semmi "érdekeset" 1 vagy 2hét múlva lesz màr szívhang?
Inkább 3 hét múlva menj
Addigra biztosan lesz szivhang is 😊
Szerintem is 7 hetesen lenne ideális, addigra már mindent lát :)
GRatulálok!
Én is ezen gondolkodtam most az elején.Kérdés mit szeretnél látni?Ha azt, hogy méhen belül van,elindult valami,petezsák méretét,saját megnyugtatàsra,h elindult valami,akkor 5 hetesen.
Ha már szeretnél dobogó szívű kis embriót,akkor 7.betöltött hetet várd meg.Én most a 7 hétre kértem időpontot,mert nem vérzék,nem érzek gondot.Ha baj van akkor már esetleg látszódik,ha minden oké,van szïvhang,akkor picit megnyugszom.Nyilván bármi történhet,de nem akarok addig idegeskedni annyira.4.terhességem,3.baba lenne,uh nem sietek annyira,mert jártam úgyis,h semmit nem láttak,koràn mentem vérzés miatt,és befektettek méhen kívüli gyanúval.Ha pár nappal később megyek,fel sem merült volna.
..
Ha meg parás vagy,inkább menj 5.,meg 7-8.héten is!:)
Köszönöm a tanàcsokat! Nem vagyok paràs (csak egészséges keretek között) Meg sem fordul a fejemben, hogy rossz helyen lenne, ha nem fejlődik megfelelően azzal úgysem tudnak kezdeni semmit. Hormongond jele a vérzés, azt sem làtja ultrahangon.
Nekem a szívhang a "lényeg". Lehet rosszul vagyok összerakva :D
Akkor ráérsz a 7.héttől menni!:)
Valószínűleg hormonális volt,szoptattam a nagyobbat még...Aztán 6.héten haematoma látszódott,de addigra már nem véreztem egyáltalán...A kiscsaj erős volt,ő maradt!:)
Boldog babavárást!
6#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!