Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12hetesen mit vegyek be...

12hetesen mit vegyek be lázra? És van értelme így kombinált tesztre meg uh-ra menni?

Figyelt kérdés

Elkaptam a fiamtól, meg az apjától. 38+ a lázam egész nap. Az orvosom ki van kapcsolva, a védőnő is, a háziorvos is. Megértem, csak nem tudom, mit vegyek be, mert a rubophen, panadol nem használt egész nap és nagyon ideges vagyok a baba miatt. A gyereknek is 39,8-ig ment fel a héten. Letusoltam langyos vízben is, de vissza is jött, ami lement. Algopyrin? Kalmo?

Ma/holnap töltöm a 12 hetet, holnap lenne a 12. heti UH és a kombinált teszt, de nem tudom így betegen van-e értelme a teszt részének. Laborba is kell mennem, EKG-re is. Mondjam le az egészet?

2015. febr. 22. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Mivel a magzati hormonokat nézik a vérből, a láz aligha kavar be.

Algopyrint ugyanúgy vehetsz be.

2015. febr. 22. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

Algopyrin Kalmopyrinnel együtt, nekem mindig leviszi. Hűtőfürdő sem rossz.

Jobbulást!

2015. febr. 22. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a benuron használ leginkább de ha neked a panadol ha nem, benuron se fog. Szerintem algopyrin és lehet mellé vizesruhazni vagy hűtő fürdőzni. De nem egyszerre mert az algopyrint ki kell izzadni. Vagy ha mész az ügyeletre adnak injekciót algopyrinbol és az tényleg le is viszi.
2015. febr. 22. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az orvosom a paracetamol tartalmú gyógyszereket lehet bevenni. Napi max. 4g-ot. Pl. Panadol 500mg-ból napi 8-at. Mellette hűtőfürdő, vizesruha. Esetleg ügyelet, ha az megnyugtat.
2015. febr. 22. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vettem be algopyrint. Végre szintekkel jobban érzem magam. Remélem a babának nem ártottam vele. Sajnos a paracetamol meg sem mozdította.
2015. febr. 22. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:

És sok sok folyadék!!!

Jobbulást

2015. febr. 22. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából túl vagy az első trimeszteren tehát egy algopyrinnel így végképp nem ártottál a babának. Hidd el, ha nem veszed be és sokáig marad a lazad az többet árt szóval nyugi.
2015. febr. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!