Ha éppen langyos vízzel mosakodtam meg odalent, abból lehet felfázás? Azthittem melegebb a víz, de tévedtem. 20hetes vagyok
Hihetetlen, hogy néhány nőnél mit művel a babavárás. Teljesen h.lyék lesznek tőle, már elnézést a kifejezésért (akinek nem inge, ne vegye magára!!).
Az eszem megáll már az olyan kismama-kérdésektől, mint hogy
- ehetek-e fagyasztott gyümölcsöt, vagy árt a babának?
- mosakodhatok-e langyos vízzel, vagy árt a babának?
- bejött a trágyaszag az ablakon, árt-e a babának?
- csúnyán nézett rám a szomszéd, árt-e a babának?
és hasonlók.
Nem hiszem el, hogy vannak emberek, akik ennyi ésszel élnek és még gyereket is vállalnak. Mit csináltak ezek a nők, amikor az észt osztották?
Én senkit sem szeretek bántani és beszólni sem szoktam de ez már sokkoló:)))
Kérdező ugyan mi az Isten bajod lesz ennyitől szerinted?
Terhes nők elesnek,megütik magukat és a babáknak kutya baja.Bizonyíték hogy én is itt vagyok és élek:) Érte esés az édesanyámat mikor velem volt terhes,és?Nem hideg vízben mosdott hanem elesett nagy hassal van azért különbség,nem?
Eszetek elment a terhességtől és ez szomorú.
Én pisiltem már vèreset hideg víztől. Nem ültem benne, nem volt épp a bojlerben meleg víz, így azzal mosakodtam. Nem órákig, de pár percig biztosan. Másnap már dokihoz kellett menni.
Szerintem szorszalhasogatas amit csináltok. Hideg víz, baci, vírus, a végeredmény szempontjából tök mindegy, hogy hivod, én nem egyszer fajztam fél tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!