Amég nem jutok el orvoshoz addig ez jó módszer a felfázásra?
Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok. A panaszaim ma kezdődtem a hugycső nyilásnál kellemetlen bizsergés (vagy csipő) érzést érzek folyamatosan kicsit fentebb is érzek valamit mintha pangna egyéb más tünetem nincs. Védőnőt felhívtam ő tőzegáfonya kapszulát mondta, de holnap elmegyek a háziorvosomhoz is. Hétfőn pedig mennék nőgyógyászhoz, mert alapból akkor a lenne időpontom. Ugye nem lesz addig semmi baja a babának? :(
Nagyon aggódom talán kicsit túlságosan is. Nem értem, hogy fázhattam fel rengeteget iszok amikor tudok elmegyek wc-re...
2022. ápr. 5. 17:07
1/8 anonim válasza:
Addig sok folyadék
Valóban tőzegáfonya kapszula és tea is hó
Nekem ezek sokszor màr önmagában helyrehoznak ( nem terhesen)
2/8 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz holnapig, igyál sokat, pihenj, takarózz be melegen.
3/8 anonim válasza:
A tőzegáfonya a legjobb dolog erre! Béresből bevettem 3x2db-ot és elmúlt! Igyál hozzá sok vizet, hogy mosódjon is kifelé!
4/8 anonim válasza:
Nekem vesemedence gyulladásom lett a "kis" felfázásból. Mindenképpen igyál rengeteget, főleg tőzegáfonya teát. Mossad kifelé a hólyagodat. Terhesen nem tudom mennyire jó az antibiotikum, de csak tenyésztés után célzottat szabad szedni. Nekem nyakló nélkül lett felírva egy és aztán kiderült, hogy az a típus nem volt jó az e-colira és mint írtam, a vesémre ment.
5/8 A kérdező kommentje:
Csak kapszulát tudtam venni, de Holnap rendel az orvosom remélem valami okosat tud mondani, mert kellemetlen érzés és tökre bevagyok parázva... :/ Nem nagyon voltam még felfázva
2022. ápr. 5. 20:06
6/8 anonim válasza:
Nem kell ám annyira beijedni! Míg nem sírva egy fél óra alatt 2 csepp vér jön ki addig 3 nap kb. míg helyre jön az áfonyától! Naponta 3x vedd be a kapszulát, mehet 2-3db is, első nap mehet 5x2 is és egész nap iszogass hársfa, kamilla vagy sima csipkebogyó teát (ne túl sok cukorral) vagy vizet.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊 Csak annyira megvagyok ijedve, mert ugye fáj picit azaz kellemetlen és még érzékenyebb is vagyok alapból.😅 Igazából nem magamat féltem nyilván, ha nem a kisbabát
2022. ápr. 5. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!