Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elevit mellett is kell szedni...

Elevit mellett is kell szedni Magne B 6-ot terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2008. jan. 3. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én elevitet szedik a 6. héttől és azt mondta az én védőnőm,hogy nem kell szednem. Persze ha valakinek bekeményedig a hasa akkor igen. Egyébként ha szeded biztos,hogy nem árt semmit! Egy 23 hetes kismama
2008. jan. 3. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Célszerü szedni.Kérdezd meg a dokidat vagy a védőnődet hogy mennyit javasolnak napi szinten.Én a terhességem eleje óta szedek napi 2X1-et az Elevit mellett.Üdv!20 hetes kismama
2008. jan. 3. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mindenképpen a dokiddal beszéld majd meg, én is szedem mind a kettőt,bár nekem az elején voltak gondjaim,görcsölgettem,meg vérezgettem.Most nincs semmi de szedem továbbra is ,ártani nem árt.
2008. jan. 3. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is szedem mindkettőt. Amikor csak az elevitet szedtem, fáradékonyabb lettem, aztán újra szedtem mellé (már kisebb mennyiségben) a magneB6-ot és minden rendben. Szerintem egyéni igényektől is függ a dolog, de sokan vannak, akik párhuzamosan szedik.
2008. jan. 3. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
33%
Nekem azt mondták csak akkor kell szedjem ha tényleg szüksége van a szervezetnek rá.Nem kell feleslegesen tömnöd sem magadba a sok vitamint,mert csak elhízol és nem is biztos,hogy szükség van rá.Mindenképpen beszéld meg az orvosoddal,de ha egészégesen táplálkozol és egyébként sem vagy beteges ,sztem feleslegesen ne tömj magadba mindent.
2008. jan. 3. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!