Szerintetek elmenjek így táppénzre?
Attól függ. Ha normáis a munkahelyed, akkor én a helyedben maradnék. Én is nagyon hányós voltam, rá is jött a főnököm, hogy gyereket várok, ennek ellenére tudtam dolgozni.
DE! 1-2 kg fogyás normális szokott lenni, azt nem tudom, 4 kiló még az-e. Javaslom, hogy hívd fel a dokit, és kérdezd meg tőle, létezik ugyanis olyan, hogy terhességi vészes hányás, nem is olyan ritka, és ha nem kezelik, akár ki is száradhatsz. Ilyen esetben természetesen ki is ír azonnal. Majd írj, mi lett.
Én a 10. hétre 5 kilót fogytam, a reggelim mindig a wc-ben kötött ki. A főnököm egyből levágta, hogy jön a baba.
Most a 28. hetet kezdem a mínusz 5 kiló vissza jött sőt még plusz 2 is. A 12. héttől elvágták a hányást, de kívánós azért nem vagyok.
Én csak a nőgyógyászom javaslatára és a főnököm unszolására mentem el a 25. héten táppénzre. De kellett is, mert a munkaidő végére felment a vérnyomásom 140-re. Most semmi bajom, pihenek, a pici jól érzi magát, aminek hatásosan jelét is adja.
Szóval Te érzed, hogy mennyire bírod a melót a rosszullét mellett. Én szerencsés vagyok, mert a főnököm elnézte, sőt volt, hogy elengedett haza, " majd ledolgozod, ha jobban leszel" címszóval.
Azt javaslom a nőgyógyásszal beszéld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!