Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzem azt, hogy baj van?

Miért érzem azt, hogy baj van?

Figyelt kérdés

Rám szakadt a világvége hangulat, még mindig deszka a hasam, nem érzek semmit, nincsenek tüneteim, és csak sírok, hogy biztos, hogy baj van.

15+2 hkm

2022. okt. 27. 10:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

2 nappal ezelőttig puffadtam, volt hasszúrka meg ilyen izomrángás szerű érzés a méhemben, de mára semmi... Melleim eddig sem voltak bedurranva, és nem is nőttek..

Szívhangfigyelőt vettem, de magamnak soha nem találom meg, akkor mindig pánikszerűen beestem terhesgondozásra, hogy nem találom.

Legközelebb novemberben kell mennem 18. hetire.

2022. okt. 27. 17:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne már, nyugi. Jesszus.

Nekem terhesség végén nőtt a mellem, de az is alig valamit. Na majd szülés után nézd meg. Addig nem kell ezen is pánikolni.

Mindenben ilyen tulzoan aggódó vagy? Próbáld helyén kezelni a dolgokat, mert babával sokkal nehezebb, annyi minden történik ha így parázol idegosszeroppansz itt nekünk

2022. okt. 27. 17:29
 13/25 A kérdező kommentje:

#12, köszönöm, és tisztában vagyok azzal, hogy valami nincs rendben lelkileg sem, volt már veszteségem sajnos.

Soha életemben nem aggódtam semmin, akkor sem, mikor 3 hónapig nem volt munkám, tényleg ismeretlen számomra az érzés, most 0-24 aggódom, és depresszió szerű állapotom van, mindig rettegek, hogy baj van, főleg, pl 5 perce volt egy kis hasfájás, de nem szeretnék emiatt megint berohanni az orvoshoz.

2022. okt. 27. 17:42
 14/25 anonim ***** válasza:

Oké, értem

Valahogy mégis próbálj megnyugodni, mert ez a sok stressz amivel hergeled magad nem jó. Kérj segitséget

Jobbulast lelkileg!

2022. okt. 27. 22:40
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak olyan 6-7 hetesen volt rosszullét, akkor is csak enyhén. Onnantól egészen a szülésig semmi. Ha nem láttam volna át ultrahangon, még nem mondtam volna hogy az vagyok. Amikor végre lett pocakon akkor éreztem végre terhesnek magam. (5 hónaposan kezdett látszódni hogy ez tényleg terhes pocak) Most várom a második kisbabám és eddig ugyanaz mint az elsővel. 13 hetes vagyok most és mivel a kislányom 14 hónapos szinte időm sincs a terhességen gondolkodni.
2022. okt. 28. 03:06
 16/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nyugodj meg ilyen érzések nálam is vannak. Tarts ki ! ❤️
2022. okt. 28. 03:07
 17/25 anonim ***** válasza:

Jól vagy?

Gondolj arra, hogy ez az állapot valószínűleg egyszer lesz az életedben, hiszen nem terveztél babát, gondolom több nem is lesz.

Úgy szeretnél rá vissza gondolni, hogy életed legszörnyűbb időszaka volt, vagy inkább úgy, hogy ajándékot kaptál és csodálattal vegyes örömmel vártad?

Mit szeretnél később mesélni a gyermekednek?

Még ha esetleg lesz is második gyermeked, akkor is elsőt csak egyszer az életben szülsz...ne hagyd, hogy a gondolataid meggátoljanak az örömben... Anya leszel!

És azzal, hogy azon aggódsz jó leszel-e, már biztosítod is, hogy azzá válsz.

Fel a fejjel és hajrá, éld meg minden pillanatát csodaként...!

Mert az, hidd el!!! ❤️

2022. okt. 30. 23:21
 18/25 A kérdező kommentje:
Valóban nem tervezett gyerek, de egy cseppet sem bántuk meg, isten őrizz, hogy rosszat akarjak, pont ezaz, hogy túlféltem.
2022. okt. 31. 19:26
 19/25 anonim ***** válasza:

Tökéletesen megértem! Ne tedd ezt Magatokkal!

17-es voltam

2022. okt. 31. 22:01
 20/25 A kérdező kommentje:
#19, köszönöm, most húzódó hasfajasom van
2022. okt. 31. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!