Miért érzem azt, hogy baj van?
Rám szakadt a világvége hangulat, még mindig deszka a hasam, nem érzek semmit, nincsenek tüneteim, és csak sírok, hogy biztos, hogy baj van.
15+2 hkm
2 nappal ezelőttig puffadtam, volt hasszúrka meg ilyen izomrángás szerű érzés a méhemben, de mára semmi... Melleim eddig sem voltak bedurranva, és nem is nőttek..
Szívhangfigyelőt vettem, de magamnak soha nem találom meg, akkor mindig pánikszerűen beestem terhesgondozásra, hogy nem találom.
Legközelebb novemberben kell mennem 18. hetire.

Ne már, nyugi. Jesszus.
Nekem terhesség végén nőtt a mellem, de az is alig valamit. Na majd szülés után nézd meg. Addig nem kell ezen is pánikolni.
Mindenben ilyen tulzoan aggódó vagy? Próbáld helyén kezelni a dolgokat, mert babával sokkal nehezebb, annyi minden történik ha így parázol idegosszeroppansz itt nekünk
#12, köszönöm, és tisztában vagyok azzal, hogy valami nincs rendben lelkileg sem, volt már veszteségem sajnos.
Soha életemben nem aggódtam semmin, akkor sem, mikor 3 hónapig nem volt munkám, tényleg ismeretlen számomra az érzés, most 0-24 aggódom, és depresszió szerű állapotom van, mindig rettegek, hogy baj van, főleg, pl 5 perce volt egy kis hasfájás, de nem szeretnék emiatt megint berohanni az orvoshoz.

Oké, értem
Valahogy mégis próbálj megnyugodni, mert ez a sok stressz amivel hergeled magad nem jó. Kérj segitséget
Jobbulast lelkileg!

Jól vagy?
Gondolj arra, hogy ez az állapot valószínűleg egyszer lesz az életedben, hiszen nem terveztél babát, gondolom több nem is lesz.
Úgy szeretnél rá vissza gondolni, hogy életed legszörnyűbb időszaka volt, vagy inkább úgy, hogy ajándékot kaptál és csodálattal vegyes örömmel vártad?
Mit szeretnél később mesélni a gyermekednek?
Még ha esetleg lesz is második gyermeked, akkor is elsőt csak egyszer az életben szülsz...ne hagyd, hogy a gondolataid meggátoljanak az örömben... Anya leszel!
És azzal, hogy azon aggódsz jó leszel-e, már biztosítod is, hogy azzá válsz.
Fel a fejjel és hajrá, éld meg minden pillanatát csodaként...!
Mert az, hidd el!!! ❤️

Tökéletesen megértem! Ne tedd ezt Magatokkal!
17-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!